Site Loader

Dijital para yatırım paketleri, bir süredir piyasada bulunan ürünlerdir. Bu tür yatırım eğitimleri için zaman ayırmanın avantajlı olup olmadığını dürüstçe irdeleme zamanı geldi.

İlgi çekici yatırım ürünleri 

Geleneksel yatırım yöntemleri yıllardır herhangi bir değişikliğe uğramamıştır. Hisse senetleri ve devlet tahvilleri hala piyasadadır. Yatırım fonları, bunlarla ilgili yatırım araçları, finansal araçlara dayalı yatırım fonları oldukça popülerdir. Başta türev araçlar olmak üzere yapılandırılmış ürünlerde birçok değişiklik gözlenmiştir.

Dijital para yatırım paketi bir finansal araçtan ziyade, eğitim hizmeti türüdür. Dolayısıyla, ücretsiz olarak verilen dijital paranın yatırımlarda kullanılması işinde bir araç olarak işlev görmektedir. Bu da dijital para yatırım paketini hem bir yatırım ürünü hem de eğitim ürünü haline getirmektedir.

Dijital para hediyeli eğitim paketi

Eğitim paketinin yanında dijital para verilmesinin amacı ürünün daha cazip hale getirilmesi ve rakipleri arasından sıyrılmasının sağlanmasıdır. Dijital para hediyeli eğitim paketi satın alan müşteriler, kurslar, makaleler, webinarlar ve analizlerin yanı sıra belirli bir miktar dijital para tokeni de elde etmektedirler. Bu hediye sayesinde müşteriler kurslarda edindikleri yatırımla ilgili teorik bilgileri pratiğe dökebilmekte ve bu tokenleri zamanı geldiğinde paraya çevirmeye karar verebilmektedirler.

Dijital para içeren yatırım paketlerinin birçoğu başlangıç seviyesindeki yatırımcılara, yani dijital paraya ilk kez yatırım yapacak olan kişilere yöneliktir. Eğitimlerin amacı, yatırım sürecini açıklamak, dijital paralara yatırımın püf noktalarını ortaya koymak ve çeşitli dijital para birimlerini analiz etmektir. Dijital para içeren yatırım paketlerinin birçoğunun karakteristik özelliği, konuyla ilgili temel bilgilere yoğunlaşmalarıdır. Geleneksel eğitimlerde veya internette ücretsiz olarak yayınlanan materyallerde uzmanlar genelde analizlerini uzman olmayan kişilerin anlayacağı bir şekilde açıklamamaktadırlar. Burada durum farklıdır.

Ripple Paketi – Analizimiz

Ripple Paketi görünüşü – klasik bir dijital para eğitim paketleri örnektir.Ripple dijital para birimine yatırım ile ilgili konuları ele alan eğitim materyalleri oldukça kalitelidir. Ripple Paketi sipariş sonrasında müşteriye iki yolla gönderilmektedir: elektronik ve normal posta ile. Eğitim platformuna giriş için gerekli bilgiler, eğitim materyallerinin nasıl kullanılacağı ve yatırım eğitimine nasıl başlanacağıyla ilgili bilgiler, sipariş sırasında verilen e-mail adresine gönderilmektedir. Mesajı alan müşteri kurslara ve diğer eğitim materyallerine herhangi bir sınırlama olmaksızın erişebilmektedir.

Hediye olarak verilen Ripple dijital para tokenlerine erişim ise normal posta yoluyla gönderilen paket teslim alındıktan sonra sağlanmaktadır. Pakette Ripple Kodlu Ripple Kartı bulunmaktadır. Bu kartta kişisel e-cüzdan hesabına giriş bilgileri bulunur. Böylece e-cüzdan içeriği görülebilir ve e-cüzdan yönetilebilir.

Ripple tokenleri bir aracıya ait bir hesapta tutulmaktadır. Söz konusu aracı, müşteri kursa katılıp yatırım ile ilgili temel bilgileri alıncaya kadar tokenlerin güvenliğini sağlamakla yükümlüdür. Ürün incelemesi sırasında müşteri hizmetleriyle iletişim konusunda ve para çekme konusunda herhangi bir sorun yaşamadık. Paranın tamamı iki gün içerisinde hesabımıza ulaştı. Dijital paranın kullanılabilmesi için telefon iletişimi gereklidir. Gelişmiş seviye yatırımcılar bu durumu bir dezavantaj olarak görebilirler, ancak, başlangıç seviye yatırımcılar için bu muhafaza yöntemi kesinlikle tavsiye edilir. Bu şekilde yönetilen dijital para emniyet altındadır ve herhangi bir hacker saldırısına maruz kalmaksızın, istediğiniz an bu parayı çekebilirsiniz.

Ripple Paket hakkındaki görüşümüz

İncelememiz sonunda ripple paketini başlangıç seviye yatırımcılara gönül rahatlığıyla önerebiliriz. Pakette birçok kullanışlı materyal bulunmaktadır. Materyallerde bulunan hem temel konular hem de uzmanlık gerektiren konular herkesin anlayacağı şekilde açıklanmaktadır.

Ücretsiz Ripple tokenlerinin teslimatı ilk bakışta karmaşık gibi görünebilir. Bu biraz zaman almış olsa da, dijital parayı teslim alma konusunda herhangi bir sorun yaşamadık. Direkt iletişimin önemli olduğu bir ürün olduğu göz önünde bulundurulduğunda müşteri hizmetlerinin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ripple Paketi dönüşüme uğrayan yatırım piyasasında güvenilir ve ilgi çekici bir ürün olarak göze çarpmaktadır.

Post Author: admin

2 Replies to “Ripple Paketi – görüşler ve ürün analizi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *