Site Loader

Kryptoměnové investice nás doprovázejí už desetiletí a nic nepoukazuje na to, že kdykoliv přijde jejich konec. Právě naopak – v tomto okamžiku z důvodu epidemie dochází k přílivu investorů do těchto odvětví a náhlému návratu k digitálním aktivům, které příliš neutrpěly z důvodu koronaviru.

Investice budoucnosti

Neexistuje jeden konkrétní faktor, který způsobuje, že kryptoměny jsou aktivem budoucnosti – každá e-mince má řadu vlastností, které lze považovat za výhledové (nebo ne), které se promítnou do její popularity, investičního rizika a vyhlídek.

Uznání některých kryptoměn (jako nejpopulárnějšího na trhu Bitcoinu) za výhledové vyplývá z toho, že historicky měly tendenci k velmi vysokému nárůstu hodnoty – dokonce o 10000 %! Kromě toho na trhu lze najít vzdělávací balíčky pro začínající investory, které dodatečně rozšiřují znalosti o novém aktivu, což přispívá k jeho popularitě a hodnocení jako výhledového. Je třeba mít na paměti, že v současné době je získávání znalostí o kryptoměnách relativně levné a snadno dostupné, a lidé stále častěji sahají po online kurzech.

Jaké vlastnosti způsobují, že se kryptoměny považují za aktivum budoucnosti? Především digitální mince nezávislé na centrálních bankách. Navíc, na rozdíl od většiny jiných aktiv, kryptoměna existuje pouze ve virtuální podobě, což znamená, že její hodnota se často oceňuje jako moderní internetové služby. Lidé stále častěji utrácejí peníze za věci, které fyzicky nevidí, např. za herní klíče nebo předplatné Netflixu, což znamená, že jsou zvyklí dávat hodnotu zcela virtuálním věcem.

Mimoto, jak jsme se již zmiňovali, investováním do kryptoměny lze získat více než v případě investice do tradičních aktiv, a navíc za kratší dobu. Absolutní většina e-mincí má sklony k prudkým výkyvům kurzu, změnám trendu a velkým korekcím. Z tohoto důvodu schopnost správné analýzy potenciálu hodnoty dané e-mince vyžaduje základy znalostí z oblasti moderních investicí.  Kryptoměnu lze také obchodovat, prodat ji ve směnárně nebo… použít pro programování.

Nákup kryptoměny

E-mince zpravidla negenerují náklady na uchovávání – stačí přístup k bezplatnému offline nebo online portfoliu. Jaký je však nejlepší způsob na získání kryptografických měn? Je známo, že e-mince lze získat z několika zdrojů. Nejpopulárnější, ale také nejméně anonymní volbou jsou kryptoměnové burzy. Je ale třeba pamatovat na to, že ještě v roce 2016 většina investorů nakupovala svoje mince ve směnárnách nebo vyměňovala s ostatními, což naznačuje, že způsoby získávání procházejí neustálou evolucí.

V současné době se nakupuje hlavně na burzách. Výhodou burzy oproti směnárnám je to, že umožňuje mnohem více možností stanovení kupní a prodejní ceny. Kromě toho jsou burzovní poplatky obvykle nižší než poplatky účtované ve směnárnách. Mnoho velkých burz zavedlo bezpečnostní opatření po hackerských útocích v roce 2018 a programy na ochranu totožnosti investorů.

Zajímavou možností pro začínající je vzdělávací balíček s kryptoměnou. Použitím balíčku se získává školicí materiály s tematikou investování do kryptoměny od nuly a určitou částku v kryptoměně zdarma. Vzdělávací balíček s kryptoměnou je nejlevnějším způsobem na získání e-mincí, pokud nám záleží na školení z oblasti obchodování s kryptografickými kryptoměnami. Tuto možnost využívají hlavně lidé, kterým záleží na získání pevných základů, které je povedou na další investiční cestě. Pro získání kryptoměny v rámci balíčku není třeba zakládat při nákupu investiční portfolio – měna je uchovávána na účtu zprostředkovatele, a přístupový klíč vlastní pouze majitel Balíčku.

Idea balíčku s kryptoměnou

Záměrem balíčku je získávání vzdělávacích materiálů společně s bezplatnou kryptoměnou. Vzdělávací balíček s kryptoměnou obsahuje sadu školení, webinářů, e-booků a studijních pomůcek, které jsou plně věnovány základům spojeným s investicemi do e-mince. V současné době je trhu nabízeno mnoho vzdělávacích balíčků, věnovaných hlavně začínajícím osobám, které mají zájem o rozšíření svých znalostí na téma toho výhledového a investičních pravidel. Takže vzdělávací balíček je rozsáhlou sbírkou znalostí na téma kryptoměn, investicí, řízení rizika a technologie elektronických e-mincí. Většina balíčků předává znalosti zajímavou formou, počínaje webináři s účastí odborníků po e-booky, kde se probírají dané lekce. Dodatečná bezplatná kryptoměna má za účel vzbudit zájem klientů, kteří získali vzdělávací balíček, aby mohli začít s vlastními investicemi do kryptoměny. Většina vzdělávacích balíčků používá k ukládání kryptoměny zprostředkovatele – shromážděné e-mince se ukládají na speciálním účtu na platformě CryptoEddu, což je způsobeno touhou chránit účastníky kurzu před chybami vyplývajícími z nedostatečných znalostí, např. umožnění krádeže shromážděné měny.

Všechna potřebná hesla pro vyplacení kryptoměny jsou zasílána účastníkovi kurzu tradiční poštou, v bezpečné obálce. Ta je odeslána ihned po zakoupení balíčku. Uvnitř se nachází karta s náhodně přiděleným, osmimístným kódem. S jeho pomocí lze odebrat nashromážděnou kryptoměnu na CryptoEddu.

Cryptoeddu – působení platformy 

Cryptoeddu je zprostředkující platforma, jejímž prostřednictvím začátečníci získávají přístup ke shromážděné bezplatné kryptoměně až dvěma způsoby.

Prvním ze způsobů je zakoupení vzdělávací sady jako součásti vzdělávacího balíčku s kryptoměnou – cena zahrnuje pouze shromážděné vzdělávací materiály, a jednotky ve vybrané kryptoměně se získává zdarma.

Dalším je převzetí kryptoměny, která už byla dříve získána v rámci nákupu balíčku. Balíčky různého druhu lze získat u partnerů platformy Cryptoeddu, a tímto způsobem stačí pouze zadat získaný společně s balíčkem osmimístný kód pro získání přístupu k bezplatným tokenům e-mince. Avšak než k tomu dojde, je třeba se ujistit, že daný dodavatel balíčku spolupracuje s Cryptoeddu – partneři platformy Cryptoeddu obvykle sami uvádějí odkaz na servis, aby si účastníci kurzu mohli vybrat nebo se podívat na svoji kryptoměnu.

Takže Cryptoeddu je zprostředkovatelská platforma, v rámci které může začínající investor převzít kryptoměnu nebo zakoupit vzdělávací balíček. Existuje také možnost zakoupení vzdělávacího balíčku s kryptoměnou přímo na CryptoEddu a převzetí bezplatných e-mincí v rámci platformy.

Zakoupení balíčku s kryptoměnou

Proces získání vzdělávacího balíčku s kryptoměnou na platformě CryptoEddu je velmi transparentně jednoduchý. V tomto okamžiku servis poskytuje možnost zakoupení vzdělávacího balíčku Startovací balíček Ripple a Balíček Ripple Plus.

Startovací balíček Ripple je vzdělávací balíček s kryptoměnou, který byl zaměřen na začínající investory. Obsahuje základy investování do e-mince, zaměřené zejména na Ripple. Do ceny balíčku byly započítány náklady na realizaci objednávky, zatímco doručení je zcela bezplatné. Případně existuje možnost zakoupení Balíčku Ripple Plus, to znamená – rozšířené verze standardního Balíčku Ripple. K oběma Vzdělávacím balíčkům s Kryptoměnou je připojena bezplatná kryptoměna Ripple, avšak balíček Ripple Plus ji obsahuje více.

Poté, co přejdete na web a vyberete si vyhovující balíček, stiskněte tlačítko na webu („Ano, vybírám si Balíček PLUS“ nebo „Ne, děkuji. Vybírám si standardní balíček“). Následně budeme přesměrováni na stránky s formulářem námi vybrané objednávky, kde je nutno uvést své údaje (jméno a příjmení objednávajícího, kontaktní údaje a e-mailovou adresu, počet objednávaných balíčků). Po potvrzení objednávky bude tradiční poštou odeslaný balíček na dobírku obsahující informace spojené s vybraným balíčkem a kartu s kódem. Zakoupené vzdělávací materiály v elektronické podobě budou odeslány na e-mailovou adresu po zaplacení balíčku.

Převzetí kryptoměny

Pro převzetí kryptoměny je třeba nejdříve objednat Vzdělávací balíček. Po zaplacení balíčku klient obdrží speciální kartu s kódem. Takže je to účinný způsob pro ty, kteří se ještě necítí jistě při spravování kryptoměn.

Pro převzetí shromážděných e-mincí je třeba vstoupit na stránky CryptoEddu a kliknout na záložku „Převzetí kryptoměny“ nahoře. Otevře se okénko, které slouží pro aktivaci kódu z karty.

Za účelem získání přístupu k akumulovanému stavu účtu, tzn. k jednotkám kryptoměny a jejich aktuální hodnotě, je třeba uvést osmimístný Kód Ripple, který se nachází na kartě a e-mailovou adresu uvedenou při objednávce. Následovně Stránky Cryptoeddu potvrzuje totožnost klienta, a shromážděna částka v kryptoměně je vyplácena na uvedenou adresu kryptoměnového portfolia.

Kryptoměny jsou neobvykle výhledové a zajímavé aktivum. Existuje mnoho způsobů, jak se naučit technologie e-mincí a investovat do nich. Nejvíce doporučovanou možností pro začínající investory na získání první kryptoměny je vzdělávací balíček nabízeny platformou Cryptoeddu. Měnu získanou v rámci balíčku na jiných stránkách je možno převzít právě na Cryptoeddu, které zprostředkovává bezpečné uchovávání e-mincí dodaných bezplatně v rámci mnoha značek vzdělávacích balíčků s kryptoměnou. Na Cryptoeddu lze také získat vlastní balíček, a samotná platforma Cryptoeddu má názor  jako přátelská a bezpečná pro začínajícího uživatele e-mincí.

Post Author: admin

37 Replies to “Moderní platforma? Cryptoeddu – názory a analýza”

  1. Hi there! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
    My weblog looks weird when viewing from my iphone 4.
    I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.
    If you have any recommendations, please share. Cheers!

    Also visit my blog post; best crypto signals

  2. Hi, unfortunately, I faced challenges with the slow loading speed of your website, leading to frustration. I recommend a service, linked below, that I’ve used personally to significantly improve my website speed. I really love your website…Optimize now

  3. I’m really enjoying the design and layout of your site.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable Ads for Crypto
    me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?

    Superb work!

  4. I know this if off topic but I’m looking into starting my
    own blog and was curious what all is needed to get set up?
    I’m assuming having a blog like yours would
    cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% sure.
    Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thank you

    My webpage; Crypto signals

  5. Really no matter if someone doesn’t know afterward its up to
    other users that they will help, so here it happens.

    Visit my web-site; binance vip signals telegram free (Celesta)

  6. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this
    kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
    Studying this information So i am happy to exhibit
    that I have an incredibly excellent uncanny feeling I discovered just what I needed.

    I so much definitely will make sure to do not overlook this website and provides it a look regularly.

  7. When some one searches for his vital thing, therefore he/she
    wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.

  8. Thanks for your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you
    could be a great author.I will remember to bookmark your blog and may come back later in life.
    I want to encourage continue your great writing, have a
    nice day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *