Site Loader

Investičné balíčky s kryptomenou je druh produktov, ktoré sa už na trhu vyskytujú nejakú dobu. Prišiel teda čas na riadnu rekapituláciu – vyplatí sa investovať svoj čas do zoznámenia sa s týmto typom formy investičných školení?

Zaujímavé investičné produkty

Tradičné formy investovania sa roky príliš nezmenili. Stále sú vo verejnom obehu cenné papiere a štátne dlhopisy. Veľmi obľúbené sú tiež investičné fondy a všetko, čo sa s nimi spája, vrátane fondov založených na finančných nástrojoch. Najväčšie zmeny sa objavujú v prípade ponúk štruktúrovaných produktov, a zvlášť finančných derivátov.

Investičný balíček s kryptomenou nie je finančný nástroj, ale druh školiacej služby, preto plní funkciu navyše, konkrétne hrá rolu prostredníka v investícii v rámci ponuky bezplatných jednotiek kryptomeny. Znamená to, že investičný balíček s kryptomenou spadá zároveň ako medzi investičné, tak vzdelávacie produkty.

Objednajte si balík

Zistite, ako investovať

Vzdelávací balíček s kryptomenou

Pripojenie kryptomeny ku školiacemu balíčku má za cieľ vyzvať na nákup materiálov a odlíšenie sa od čím ďalej, tým bohatšej konkurencie. Vo vzdelávacom balíčku s kryptomenou zákazníci okrem prístupu k typickým kurzom, článkom, webinárom alebo analýzam dostanú k dispozícii tokeny kryptomeny s určitou hodnotou. Vďaka bonusu môžu v praxi využiť vedomosti o investovaní získané v rámci kurzu a speňažiť tokeny v okamžiku, kedy to uznajú za dobré investičné rozhodnutie.

Väčšina školiacich balíčkov s kryptomenou cieli na začínajúcich investorov, najčastejšie na tých, pre ktorých by to bola prvá investícia do kryptomeny. Vzdelávacie školenia majú za úlohu vysvetliť proces investície, špecifiká investovania do kryptomeny a analyzujú jednotlivé kryptomeny. Sústredenie sa na základy je vlastnosť, ktorou sa vyznačuje väčšina vzdelávacích balíčkov s kryptomenou, i keď stacionárne školenia alebo na sieti zadarmo dostupné materiály venujúce sa kryptografickým menám často slabo alebo vôbec zohľadňujú to, aby svoje analýzy učinili dostupnými pre niekoho iného, než pre expertov. V tomto prípade je to iné.

Objednajte si balík

Balíček Ripple – naša analýza

Balíček Ripple je hodnotený ako klasický zástupca vzdelávacích balíčkov s kryptomenou. Dodané vzdelávacie materiály sa vyznačujú vysokou kvalitou a obšírne popisujú problematiku spojenú s investíciami do kryptomeny Ripple. Zaujímavosťou je, že po objednaní Balíčka Ripple bude tento dodaný klientovi dvoma cestami – elektronickou a tradičnou poštou. Všetky údaje týkajúce sa prihlasovania na školiacu platformu, využívanie školiacich materiálov a zahájenie štúdia investovania budú odovzdané elektronickou poštou na mail uvedený pri podávaní objednávky. Po prijatí správy tak možno slobodne a bez obmedzení používať ponúkané kurzy a iné vzdelávacie materiály.

Prístup k bezplatným tokenom kryptomeny Ripple potom možno získať po prevzatí balíčka zaslaného tradičnou poštou. Balíček obsahuje Kartu Ripple s Kódom Ripple, teda údaje na prihlasovanie k súkromnému účtu e-peňaženky. Umožňuje to plný náhľad a spravovanie obsahu e-peňaženky.

Tokeny Ripple sú uložené na účte prostredníka, čo ich má chrániť do doby naučenia sa základov investovania frekventantom kurzu. Osobne sme počas testovania produktu nemali problém ako s kontaktom, tak s výberom celej čiastky, ktorá sa objavila na účte redakcie počas dvoch dní. Speňaženie kryptomeny vyžaduje telefonický kontakt, takže pokročilí investori to môžu považovať za nedostatok, ale táto forma uloženia kryptomeny sa rozhodne odporúča začiatočníkom. Bolo to zvolené, pretože takto spravovaná kryptomena je v bezpečí, a pritom si ju i naďalej môžete nechať kedykoľvek vyplatiť bez obáv zo straty prostriedkov pri hackerskom útoku.

Objednajte si balík

Balíček Ripple a naše hodnotenie

Po otestovaní produktu môžeme s úplnou istotou Balíček Ripple odporučiť začínajúcim investorom. Nájdu v ňom mnoho užitočných materiálov, vysvetľujúcich ako základné, tak špecializované vedomosti formou dostupnou pre každého.

Spôsob dodania bezplatných jednotiek Ripple sa na začiatku môže javiť ako trocha komplikovaný, ale nemali sme žiadne problémy s prevzatím bonusu, i keď to vyžadovalo trochu viac času. Kontakt a zákaznícku podporu hodnotíme veľmi vysoko, čo sa v prípade produktu, ktorý stavia na priamy kontakt počíta predovšetkým. Balíček Ripple je teda dôveryhodný produkt, zaujímavé riešenie na už presýtenom trhu s investičnými produktmi.

Objednajte si balík

Post Author: admin

One Reply to “Balíček Ripple – hodnotenie a analýza produktu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *