Site Loader
Rock Street, San Francisco

Naložbeni paketi s kriptovaluto so vrsta izdelkov, ki že nekaj časa obstajajo na trgu. Prišel je čas za pravičen povzetek – ali je vredno vložiti svoj čas v učenje te vrste investicijskega usposabljanja?

Zanimivi investicijski produkti

Tradicionalne oblike investiranja se v letih niso veliko spremenile. Z vrednostnimi papirji in lastnimi obveznicami se še vedno javno trguje. Zelo priljubljeni so tudi investicijski skladi in vse, kar je povezano z njimi, vključno s skladi, ki temeljijo na finančnih instrumentih. Največje spremembe se zgodijo pri strukturiranih izdelkih, zlasti pri derivatih.

Investicijski paket s kriptovaluto ni finančni instrument, ampak vrsta izobraževalnih storitev, zato ima dodatno funkcijo, to je, da deluje kot investicijski posrednik v okviru ponudbe brezplačnih enot kriptovalute. To pomeni, da investicijski paket s kriptovaluto pripada tako naložbenim kot izobraževalnim izdelkom.

Naročite paket

Ugotovite, kako vlagati

Izobraževalni paket s kriptovaluto

Namen dodanja kriptovalute izobraževalnemu paketu je spodbuditi nakup gradiv in izstopati med vse večjo konkurenco. V izobraževalnem paketu s kriptovalutami stranke poleg dostopa do tipičnih tečajev, člankov, spletnih seminarjev in analiz dobijo tudi žetone kriptovalute z določeno vrednostjo. Zahvaljujoč bonusu lahko v praksi uporabijo znanje o investiranju, pridobljeno med tečajem, in lahko unovčijo žetone, ko menijo, da je to dobra investicijska odločitev.

Večina investicijskih paketov s kriptovaluto je namenjenih začetnikom investitorjem, najpogosteje tistim, za katere bi bila to prva investicija v kriptovaluto. Izobraževanja so zasnovana tako, da razložijo investicijski proces, posebnosti vlaganja v kriptovalute in analizirajo posamezne kriptovalute. Osredotočenost na osnove je značilnost večine izobraževalnih paketov s kriptovaluto, saj v primeru stacionarnega usposabljanja ali brezplačnih gradiv na spletu strokovnjaki, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, pogosto sploh ne skrbijo ali ne naredijo svojih analiz dostopnih drugim osebam kot ostalim strokovnjakom. Tu je drugače.

Naročite paket

Paket Ripple – naša analiza

O Paketu Ripple vlada mnenje klasičnega predstavnika izobraževalnih paketov s kriptovalutami. Ponujeno izobraževalno gradivo je kakovostno in obsežno opisuje vprašanja, povezana z naložbami v kriptovaluto Ripple. Zanimiv podatek je, da je Paket Ripple po naročilu stranki dostavljen na dva načina – po elektronski pošti in običajni pošti. Vsi podatki v zvezi s prijavo na izobraževalno platformo, uporabo izobraževalnega gradiva  in začetkom učenja investiranja se pošljejo po e-pošti na e-poštni naslov, navedenega ob oddaji naročila. Po prejemu sporočila lahko svobodno in brez omejitev uporabljate ponujene tečaje in drugo izobraževalno gradivo.

Dostop do brezplačnih žetonov kriptovalute Ripple pa dobite po prejemu paketa, poslanega po običajni pošti. Paket vključuje Kartico Ripple s Kodo Ripple torej podatke za prijavo  v zasebni račun e-denarnice. To vam omogoča, da si v celoti ogledate in upravljate vsebino svoje e-denarnice.

Žetoni Ripple so shranjeni na računu posrednika, namen česar je zavarovanje le-teh med časom učenja o osnovah investiranja. Osebno med testiranjem izdelka nismo imeli težav tako s stikom kot z izplačilom celotnega zneska, ki se je na računu uredništva pojavil v dveh dneh. Izplačilo kriptovalute zahteva stik preko telefona, zato lahko napredni investitorji to vidijo kot pomanjkljivost, vendar je ta oblika shranjevanja kriptovalute močno priporočljiva za začetnike. To je zato, ker je kriptovaluta, ki se upravlja na ta način, varna in jo je mogoče še vedno kadar koli izplačati, ne da bi se bali izgube sredstev v hekerskem napadu.

Paket Ripple in naše mnenje

Po testiranju izdelka lahko odkrito priporočamo Paket Ripple začetniškim investitorjem. Ti bodo našli veliko koristnih materialov, ki bodo v dostopni obliki predavali tako osnovno kot specialistično znanje.

Način dostave brezplačnih enot Ripple  se na začetku morda zdi nekoliko zapleten, vendar nismo imeli težav s prevzemom gratisa, četudi je to trajalo malo več časa. Stike in storitve za stranke zelo cenimo, kar je še posebej pomembno v primeru izdelka, ki temelji na neposrednem stiku. Paket Ripple je torej zaupanja vreden izdelek, zanimiva rešitev na prenasičenem trgu naložbenih produktov.

Naročite paket

Ugotovite, kako vlagati

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *