Site Loader

Ar yra būdas saugiai saugoti kriptovaliutas? Galų vis girdime apie hakerių atakas prieš kriptovaliutų biržas ar virtualias pinigines. Koks yra saugiausias būdas pirkti, laikyti ir gauti kriptovaliutą? Tai klausimas, kurį užduoda tiek pradedantieji investuotojai, tiek šios srities ekspertai. Laimei, yra saugių variantų, kaip pradėti, tokių kaip mokymo paketai su kriptovaliuta.

Investicijos į kriptovaliutas – pelninga tendencija ar tik įsivaizduojamas burbulas

Nors kriptovaliutos egzistuoja daugiau nei dešimtmetį, tik prieš keletą metų jos tapo plačiai paplitusios. Dėl unikalaus Bitcoin valiutos kurso padidėjimo 2015–2017 m., Investicijos į kriptovaliutas tapo pakankamai madingos, kad pasiektų žmones, kurie anksčiau nebuvo suinteresuoti investuoti. Būtent per tuos metus daugelis norėjo išbandyti savo laimę tiesiog pirkdami kriptovaliutą. Tačiau po 2017 m. gruodžio mėn. Bitcoin kaina pradėjo drastiškai kristi ir tik nedaugelis pamatė šios valiutos grįžimą į buvusį populiarumą. Investuotojai perėjo prie kitų virtualių monetų, tokių kaip Ripple, TRON, Litecoin.

Tačiau paaiškėjo, kad Bitcoin vėl sugrįžo į gerą būklę daug greičiau, nei tikėtasi, ir dabar vėl įgyja vertę. Investuotojams tai yra ženklas, kad kriptovaliutos gali būti laikomos „ciklišku“ turtu, kuris laikas nuo laiko drastiškai padidina savo vertę, o vėliau greitai ją praranda. Žvelgiant iš rinkos stabilumo perspektyvos, tokie svyravimai nėra ypač pageidaujami, tačiau tuo pat metu reiškia, kad kriptovaliutos tapo nuostabiu spekuliacijos aktyvu.

Lėšų investavimas – pradėkite nuo…

Yra daugybė taisyklių, kurių turėtų laikytis pradedantieji investuotojai. Prieš pradėdami investuoti, turėtumėte apsvarstyti bent keletą galimų variantų. Esminis pasirengimas yra toks pat svarbus kaip ir investuojant lėšas – niekada neturėtumėte pirkti aktyvų, kurio nežinote.

Neabejotinai bloga idėja yra visas sukauptas santaupas investuoti iškart. Ekspertai paprastai pataria išleisti iki dvidešimties procentų pinigų investicijoms vienu metu ir niekada neimti paskolų investavimui. Taip pat gerai yra suskaidyti investicinę piniginę į keletą dalių – nuo trijų iki penkių – skirtingų rūšių aktyvus, pavyzdžiui: dvi kriptovaliutos, auksas, du akcijų paketai.

Puiki pradžia – Startinis Paketas su kriptovaliuta

Pradedantiesiems investuotojams mokymo paketai su kriptovaliuta yra įdomi alternatyva norint savarankiškai įgyti patirties. Mokymo paketo su kriptovaliuta tikslas yra mokymasis investuoti ir valdyti e-monetą. Žinios yra perduodamos per mokomąją medžiagą, tokią kaip elektroninės knygos, internetiniai seminarai ir mokymai internetu. Su jų pagalba investicijų entuziastas išmoks investavimo pagrindus, investicijų į kriptovaliutas ypatybes ir kaip geriausiai elgtis su pasirinkta kriptovaliuta.

Kiekviename mokymo pakete, be medžiagų, klientas nemokamai gauna kriptovaliutos vienetus. Yra daugybė paketų rūšių, kurie skiriasi siūlomos nemokamos kriptovaliutos dydžiu. Pridedant tokią nemokamą programą, siekiama paskatinti pradedančiuosius investuotojus praktiškai naudotis žiniomis, įgytomis mokymosi metu. Sukauptų vienetų būklę ir vertę bet kuriuo metu galima patikrinti naudojantis kodu kortelėje, kuriame yra prisijungimo vardas ir sąskaitos slaptažodis.

Investicijų piniginę valdo tarpininkavimo platforma, kuri yra skirta pradedančiajam investuotojui apsaugoti nuo lėšų praradimo ar pavogimo iš sąskaitos. Tačiau kriptovaliutos formos lėšos gali būti išgrynintos bet kuriuo metu.

Moderni platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu tai platforma – tarpininkas, pagal kurią kiekvienas investuotojas dviem būdais gali gauti pasirinktą kriptovaliutą. Pirmasis būdas yra įsigyti mokymo paketą kaip mokymo paketo su kriptovaliuta dalį – tada perkate tik mokomąją medžiagą ir nemokamai gaunate tam tikrą kriptovaliutos sumą.

Taip pat galite gauti kriptovaliutą, kuri jau buvo įsigyta kaip paketo dalis. Paketus galima įsigyti iš Cryptoeddu partnerių – prekės ženklai, kuriančių mokymo paketus ir tokiu atveju tiesiog reikia įvesti aštuonių skaitmenų kodą, kuris yra pateikiamas kartu su paketu, kad gautumėte prieigą prie nemokamų kriptovaliutos tokenų. Tačiau prieš tai turite įsitikinti, kad tam tikras prekės ženklas bendradarbiauja su Cryptoeddu platforma. Pirkite savo Startinį Paketą puslapyje CryptoEddu dabar galite gauti Ripple Plus Paketą už akcine kainą. Šiame rinkinyje yra keletas e-knygų ir internetinių seminarų, kuriuose aptariami klausimai, susiję su investicijomis į kriptovaliutas, su tuo susijusiais įstatymais, saugumo klausimais ir investavimo rizika, taip pat investavimo į Ripple kriptovaliutą specifika.

Ripple Plus Paketas tai išsamus žinių rinkinys, kuris gali suteikti tvirtą esminį požiūrį į asmeniui, kuris niekada neinvestavo į kriptovaliutas arba netgi niekada anksčiau su jomis neturėjo kontakto. Be to, prie kiekvieno paketo yra pridedami bonusai Ripple vienetų pavidalu. Vienetų skaičius priklauso nuo kliento pasirinkto paketo – taip pat yra galimybė įsigyti Startinį Ripple Paketą be nuolaidos.

(Ripple Plus Paketą ir Startinį Ripple Paketą galima įsigyti Cryptoeddu svetainėje)

Atsiimkite savo kripto

Kriptovaliutos vienetus, įsigytus kaip paketo dalis, saugomus individualioje piniginėje, priskirtoje kiekvienam pirkiniui. Ant rinkinio pritvirtintoje kortelėje esantis aštuonių skaitmenų kodas leidžia disponuoti sukauptomis lėšomis.

Norėdami atsiimti savo kriptovaliutą, paspauskite skirtuką „Atsiimti kriptovaliutą“ pačiame puslapio viršuje. Pasirodys langas, kuriame turite įvesti gautą kodą ir užsakymo metu nurodytą el. pašto adresą.

(Vieta, kurioje reikia įrašyti kodą )

Verta paminėti, kad lyginant su kitomis svetainėmis, kuriose galite nusipirkti kriptovaliutą, CryptoEddu išsiskiria bendradarbiavimu su daugybe įmonių, siūlančių nemokamus kriptovaliutos vienetus, pridedamus prie mokymų. Todėl Cryptoeddu svetainėje taip pat galite gauti kriptovaliutą, pridėtą prie rinkinio, įsigyto už pačios platformos ribų. Tuomet kriptovaliutos gavimo procedūra yra identiška mokymo paketui su kriptovaliuta, nupirkta tiesiogiai Cryptoeddu svetainėje.

Post Author: admin

3 Replies to “Cryptoeddu – Jūsų platforma su kriptovaliuta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *