Site Loader

Kas on olemas võimalus krüptovaluutade turvaliseks hoiustamiseks? Lõppude lõpuks on ju pidevalt kuulda häkkerirünnakutest krüptokontode või virtuaalsete portfellide vastu. Mis on krüptovaluuta ostmiseks, hoiustamiseks ja vastuvõtmiseks kõige turvalisem võimalus? See on küsimus, mille esitavad endale nii algajad investorid kui ka oma ala eksperdid. Õnneks on olemas turvalised võimalused alustamiseks, nagu näiteks krüptovaluuta õppepaketid.

Investeerimine krüptovaluutadesse – kasumlik trend või kujuteldav mull

Kuigi krüptovaluutad on olemas olnud juba üle kümne aasta, muutusid need laialt levinuks alles mõni aasta tagasi. Bitcoini vahetuskursi ainulaadse tõusu tõttu aastatel 2015-2017 on investeeringud krüptovaluutadesse muutunud niivõrd moekaks, et see on jõudnud inimesteni, kes pole varem investeerimisest huvitatud olnud. Just nende aastate jooksul tahtsid paljud oma õnne proovida krüptovaluutade ostmisega. Pärast 2017. aasta detsembrit hakkas Bitcoini hind aga dramaatiliselt langema ja vähesed nägid selle valuuta naasmist oma endisesse hiilgusesse. Investorid on läinud üle teistele virtuaalsetele müntidele, nagu näiteks Ripple, TRON ja Litecoin.

Siiski selgus, et Bitcoin taastas oma vormi oodatust palju kiiremini ja kogub nüüd taas väärtust. Investorite jaoks on see märk, et krüptovaluutasid võib pidada “tsükliliseks” varaks, mis aeg-ajalt suurendab oma väärtust drastiliselt ja mille järel see kiiresti jälle kaotab. Turu stabiilsuse perspektiivist vaadatuna pole sellised kõikumised eriti soodsad, kuid tähendavad samal ajal seda, et krüptovaluutad on muutunud suureks spekulatsioonide varaks.

Raha deponeerimine – alusta …

On palju reegleid, mida algajad investorid peaksid järgima. Enne investeerimisega alustamist peaks kaaluma vähemalt mõnda olemasolevat võimalust. Sisuline ettevalmistamine on sama oluline kui vara investeerimine – kunagi ei tohiks osta vara, mida Sa ei tunne.

Kindlasti on halb mõte investeerida kõik kogunenud säästud korraga. Asjatundjad soovitavad tavaliselt kulutada korraga kuni kakskümmend protsenti investeeringust, mitte kunagi investeerimiseks laene võtta. Samuti on hea jagada investeerimisportfell mitmeks – kolmest viieks – erinevat tüüpi varadeks, näiteks: kaks krüptovaluutat, kuld, kaks aktsiapakki.

Suurepärane algus – krüptovaluuta Stardipakett

Algajatele investoritele on huvitavaks alternatiiviks omaette kogemuste saamiseks krüptovaluuta õppepaketid. Krüptovaluuta õppepaketi eesmärk on harida e-mündi investeerimise ja haldamise poole pealt. Teadmisi edastatakse õppematerjalide, näiteks e-raamatute, veebiseminaride ja veebikoolituste kaudu. Nende abiga õpib investeerimishuviline investeerimise põhitõdesid, krüptovaluutas tehtavate investeeringute omaduste kohta ja kuidas valitud krüptovaluutat kõige paremini juhtida.

Lisaks õppematerjalidele saab klient tasuta krüptovaluutaühikud. Pakkevorme on palju, mis erinevad pakutavate tasuta krüptovaluuta koguste poolest. Sellise tasuta ühikute eesmärk on julgustada algajaid investoreid õppimise käigus omandatud teadmisi praktiliselt kasutama. Kogunenud ühikute olekut ja väärtust saab igal ajal kontrollida, kasutades kaardil olevat koodi, mis sisaldab konto sisselogimist ja parooli.

Investeerimisportfelli haldab vahendajaplatvorm, mille eesmärk on kaitsta algajat investorit kontolt raha kaotamise või varastamise eest. Krüptovaluuta kujul olevad vahendid saab igal ajal sularahas välja võtta.

Kaasaegne platvorm – Cryptoeddu

Cryptoeddu on omamoodi vahendusplatvorm, mille kaudu saab iga investor valitud krüptovaluutale juurde pääseda kahel viisil. Esimene võimalus on osta krüptovaluuta õppepaketi osana koolituspakett – siis ostad ainult õppematerjale ja saad tasuta teatud koguse krüptovaluutasid.

Olemas on ka võimalus kus saad vastu võtta krüptovaluuta, mis on juba paketi osana ostetud. Pakette saab osta Cryptoeddu partneritelt – kaubamärkidelt, mis loovad õppepakette ja sellisel juhul tuleb sisestada paketiga kaasasolev kaheksakohaline kood, et pääseda juurde tasuta krüptovaluuta žetoonidele. Enne seda pead siiski veenduma, et kõnealune kaubamärk töötab koos Cryptoeddu platvormiga. Kui ostad nüüd oma stardipaketi CryptoEddu veebilehel, saad Ripple Plus paketi soodushinnaga. See komplekt sisaldab mitmeid e-raamatuid ja veebiseminare, mis käsitlevad krüptovaluutadesse investeerimisega seotud küsimusi, sellega seotud seadusi, turvaküsimusi ja investeerimisriski, samuti Ripple krüptovaluutasse investeerimise spetsiifikat.

Ripple Plus pakett on seega terviklik teadmiste kogum, mis võib anda kindla sisulise hoiaku inimesele, kes pole kunagi krüptovaluutadesse investeerinud ega ole kunagi varem nendega kokku puutunud. Lisaks sellele kinnitatakse igale pakendile boonused tasuta Ripple ühikute näol. Ühikute arv sõltub pakendist, mille klient valib – olemas on ka võimalus osta Ripple stardipakett ilma allahindluseta.

(Ripple Plus ja Ripple Stardipaketti saab osta Cryptoeddu veebilehelt)

Saa oma krüpto.

Paki osana ostetud krüptovaluutaühikuid hoitakse iga ostu jaoks eraldatud individuaalses portfellis. Komplektile lisatud kaardil olev kaheksakohaline kood võimaldab kogunenud raha käsutada.

Krüptovaluuta vastuvõtmiseks klõpsa lehe ülaosas asuvat vahekaarti „Krüptovaluuta vastuvõtmine”. Ilmub aken, kuhu pea sisestama tellimisel saadud koodi ja sisestatud e-posti aadressi.

(Koht, kuhu kood tuleks sisestada)

Väärib märkimist, et võrreldes teiste veebilehtedega, kus krüptovaluutat osta saab, eristab CryptoEddut koostöö ettevõtetega, kes pakuvad koolitusele lisatud tasuta krüptovaluutaühikuid. Seetõttu saad Cryptoeddu veebilehel võtta vastu ka krüptovaluutat, mis on lisatud väljaspool platvormi ise ostetud komplektile. Siis on krüptovaluuta saamise kord identne otse Cryptoeddu veebilehelt ostetud krüptovaluuta õppepaketiga.

Post Author: admin

One Reply to “Cryptoeddu – Sinu krüptovaluuta platvorm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *