Site Loader

Vai pastāv veids, kā droši uzglabāt kriptovalūtas? Galu galā jūs joprojām dzirdat par hakeru uzbrukumiem kriptobiržas kontiem vai virtuālajiem makiem. Kāds ir drošākais veids, kā iegādāties, uzglabāt un saņemt kriptovalūtu? Šis ir jautājums, ko sev uzdod gan iesācēji investori, gan nozares eksperti. Par laimi, ir drošas iespējas sākumam, piemēram, izglītības paketes ar kriptovalūtu.

Ieguldījumi kriptovalūtās – rentabla tendence vai iedomāts burbulis

Kaut arī kriptovalūtas pastāv jau vairāk nekā desmit gadus, tikai pirms dažiem gadiem tās kļuva plaši izplatītas. Sakarā ar unikālo Bitcoin maiņas kursa pieaugumu 2015.-2017. gados, investīcijas kriptovalūtās ir kļuvušas pietiekami izplatītas, lai sasniegtu cilvēkus, kuri iepriekš nav bijuši ieinteresēti ieguldīt. Tieši šajos gados daudzi gribēja izmēģināt savu veiksmi, vienkārši pērkot kriptovalūtas. Tomēr pēc 2017. gada decembra Bitcoin cena sāka dramatiski kristies, un tikai nedaudzi ticēja šīs valūtas atgriešanos tās bijušajā krāšņumā. Investori ir pārgājuši uz citām virtuālajām monētām, piemēram,  Ripple, TRON, Litecoin.

Tomēr izrādījās, ka Bitcoin atkal bija formā daudz ātrāk, nekā gaidīts, un tagad atkal iegūst vērtību. Investoriem tā ir zīme, ka kriptovalūtas var uzskatīt par “ciklisku” aktīvu, kas laiku pa laikam krasi palielina tā vērtību, pēc kura tas ātri zaudē. Raugoties no tirgus stabilitātes perspektīvas, šādas svārstības nav īpaši vēlamas, taču vienlaikus nozīmē, ka kriptovalūtas ir kļuvušas par lielu spekulācijas aktīvu.

Līdzekļu ieguldīšana – sāc no…

Ir daudz noteikumu, kas jāievēro iesācējiem investoriem. Pirms sākat ieguldīt, jums vajadzētu apsvērt vismaz dažas pieejamās iespējas. Būtiska sagatavošanās ir tikpat svarīga kā līdzekļu ieguldīšana – nekad nevajadzētu pirkt aktīvu,  par kuru neko nezinām.

Noteikti ir slikta ideja visus uzkrātos ietaupījumus ieguldīt uzreiz. Eksperti parasti iesaka tērēt līdz divdesmit procentiem savas naudas investīcijām vienā reizē un nekad neņemt kredītus ieguldījumiem. Ir arī ieteicams sadalīt ieguldījumu portfeli vairākos – no trim līdz pieciem – dažādu veidu aktīviem, piemēram: divām kriptovalūtām, zeltam, divām akciju paketēm.

Ideāls starts – Starta Pakete ar kriptovalūtu

Iesācējiem investoriem interesanta alternatīva pieredzes iegūšanai ar kļūdām ir izglītības paketes ar kriptovalūtu. Izglītības paketes ar kriptovalūtu mērķis ir izglītība e-monētu investīciju un pārvaldības jomā. Zināšanas tiek nodotas, izmantojot tādus izglītojošus materiālus kā e-grāmatas, tīmekļa semināri un  apmācības tiešsaistē. Ar to palīdzību ieguldījumu entuziasts iemācīsies ieguldīšanas pamatus, ieguldījumu raksturojumu kriptovalūtās un to, kā vislabāk pārvaldīt izvēlēto kriptovalūtu.

Katrā izglītības paketē, neskaitot materiālus, klients bez maksas saņem kriptovalūtas vienības.  Ir daudz veidu pakešu, kas atšķiras pēc piedāvātās bezmaksas kriptovalūtas daudzuma. Šāds bezmaksas papildinājums ir paredzēts, lai mudinātu iesācējus investorus praktiski izmantot zināšanas, kas iegūtas mācoties. Uzkrāto vienību statusu un vērtību jebkurā laikā var pārbaudīt, izmantojot kodu kartē, kurā ir pieteikumvārds un parole kontam.

Investīciju portfeli pārvalda starpnieka platforma, kuras mērķis ir pasargāt jauno investoru no līdzekļu zaudēšanas vai nozagšanas no konta. Tomēr naudas līdzekļi kriptovalūtas veidā var būt izņemti skaidrā naudā jebkurā laikā.

Mūsdienīga platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu ir sava veida starpniecības platforma, ar kuru katrs ieguldītājs var piekļūt izvēlētajai kriptovalūtai divējādi. Pirmais veids ir iegādāties mācību paketi kā daļu no izglītības paketes ar kriptovalūtu – tad jūs iegādājaties tikai mācību materiālus un noteiktu summu kriptovalūtā saņemat par brīvu.

Jūs varat arī saņemt kriptovalūtu, kas jau agrāk tika iegādāta kā paketes sastāvdaļa. Paketes var iegādāties no Cryptoeddu partneriem – zīmoliem, kas veido mācību paketes. Šajā gadījumā jums jāievada tikai astoņu ciparu kods, kas piegādāts kopā ar paketi, lai iegūtu piekļuvi bezmaksas kriptovalūtas tokeniem. Tomēr pirms tam jums jāpārliecinās, ka attiecīgais zīmols darbojas ar Cryptoeddu platformu. Iegādājieties savu Start Paketi CryptoEddu mājaslapā un tagad varat saņemt Ripple Plus Paketi par akcijas cenu. Šajā komplektā ir vairākas e-grāmatas un tīmekļa semināri, kas risina jautājumus, kas saistīti ar ieguldījumiem kriptovalūtās, ar tiem saistītajiem likumiem, drošības jautājumiem un investīciju risku, kā arī ieguldījumu Ripple kriptovalūtā specifiku.

Tādēļ Ripple Plus Pakete ir visaptverošs zināšanu apkopojums, kas var sniegt svarīgāko informāciju cilvēkam, kurš nekad iepriekš nav ieguldījis kriptovalūtās vai pat nav bijis par tām dzirdējis. Turklāt katrai paketei tiek pievienots bonuss bezmaksas Ripple vienību veidā. Vienību skaits ir atkarīgs no klienta izvēlētā komplekta – ir arī iespēja iegādāties Ripple Starta Paketi bez atlaides.

(Ripple Plus Paketi un Ripple Starta Paketi var iegādāties Cryptoeddu mājaslapā)

Saņem savu kriptovalūtu

kas iegādāta kā paketes daļa, tiek glabāta individuālā makā, kas piešķirts katram pirkumam. Astoņu ciparu kods uz kartes, kas pievienota komplektam, ļauj izmantot uzkrātos līdzekļus.

Lai izņemtu savu kriptovalūtu, noklikšķiniet uz cilnes “Saņemt kriptovalūtu” pašā lapas augšdaļā. Parādīsies logs, kurā jāievada saņemtais kods un pasūtīšanas laikā norādītā e-pasta adrese.

(Vieta, kur jāievada kods)

Ir vērts atzīmēt, ka salīdzinājumā ar citām vietnēm, kurās var iegādāties kriptovalūtu, CryptoEddu izceļas ar daudzām sadarbībām ar uzņēmumiem, kas piedāvā bezmaksas kriptovalūtas vienības apmācībai. Tāpēc Cryptoeddu mājaslapā jūs varat saņemt arī kriptovalūtu, kas pievienota komplektam, kas iegādāts ārpus pašas platformas. Tad kriptovalūtas saņemšanas procedūra ir identiska izglītības paketei ar kriptovalūtu, kas nopirkta tieši Cryptoeddu vietnē.

Post Author: admin

4 Replies to “Cryptoeddu – Tava platforma ar kriptovalūtu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *