Site Loader

Υπάρχει τρόπος ασφαλούς αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων; Τελικά συνεχώς ακούμε περί επιθέσεων από χάκερς σε κρυπτοχρηματιστηριακούς λογαριασμούς ή εικονικά πορτοφόλια. Ποια είναι η ασφαλέστερη επιλογή αγοράς, αποθήκευσης και παραλαβής του κρυπτονομίσματος; Αυτή είναι μια ερώτηση που θέτουν τόσο οι αρχάριοι επενδυτές όσο και οι ειδικοί στον τομέα. Ευτυχώς, υπάρχουν επιλογές ασφαλούς εκκίνησης, όπως τα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα.

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα – κερδοφόρα τάση ή φανταστική φούσκα

Αν και τα κρυπτονομίσματα υπάρχουν εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ήταν μόλις πριν από λίγα χρόνια που έγιναν ευρέως διαδεδομένα. Λόγω της ιδιαίτερης αύξησης της συναλλαγματικής ισοτιμίας του Bitcoin στα έτη 2015-2017, οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα έχουν γίνει αρκετά της μόδας ώστε να αρχίσουν να προσεγγίσουν ανθρώπους, οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ στο παρελθόν για τις επενδύσεις. Ήταν στην διάρκεια αυτών ακριβώς των ετών που πολλοί θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους ακριβώς μέσω της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, μετά τον Δεκέμβριο του 2017, η τιμή του Bitcoin άρχισε να πέφτει δραματικά και ελάχιστοι έβλεπαν τότε την ανάκαμψη αυτού του νομίσματος στην παλιά του δόξα. Οι επενδυτές πέρασαν σε άλλα εικονικά νομίσματα, όπως το Ripple, το TRON και το Litecoin.

Αποδείχθηκε εντούτοις ότι το Bitcoin επανήλθε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι αναμενόταν και τώρα κερδίζει ξανά σε αξία. Για τους επενδυτές, αυτό είναι ένα σημάδι ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν να θεωρηθούν ως ένα «κυκλικό» επενδυτικό αγαθό, το οποίο από καιρό σε καιρό αυξάνει δραστικά την αξία του, ενώ κατόπιν γρήγορα την χάνει. Από την άποψη της σταθερότητας της αγοράς, τέτοιες διακυμάνσεις δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητές, αλλά συγχρόνως σημαίνουν ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν καταστεί ένα σπουδαίο επενδυτικό αγαθό κερδοσκοπίας.

Κατάθεση κεφαλαίων – ξεκινήστε από…

Υπάρχουν πολλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι αρχάριοι επενδυτές. Πριν αρχίσετε να επενδύετε, θα πρέπει να εξετάσετε τουλάχιστον μερικές διαθέσιμες επιλογές. Η ουσιαστική προετοιμασία είναι εξίσου σημαντική με την επένδυση κεφαλαίων – δεν πρέπει ποτέ να αγοράζετε επενδυτικά αγαθά που δεν γνωρίζετε

Είναι οπωσδήποτε μια κακή ιδέα η άμεση επένδυση όλων των συσσωρευμένων σας αποταμιεύσεων. Οι ειδικοί συνήθως συμβουλεύουν να διαθέτετε μέχρι και το είκοσι τοις εκατό των χρημάτων σας σε επενδύσεις κάθε φορά, ενώ ποτέ να μην παίρνετε δάνεια για να επενδύσετε. Είναι επίσης καλό να δημιουργηθεί ένα επενδυτικό πορτοφόλι για μερικά – από τρία έως πέντε – διαφορετικά είδη επενδυτικών αγαθών, για παράδειγμα: δύο για κρυπτονομίσματα, ένα για χρυσό, δύο πακέτα μετοχών.

Τέλεια έναρξη – Πακέτο Εκκίνησης με κρυπτονόμισμα

 Για τους αρχάριους επενδυτές, μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για την ατομική απόκτηση εμπειρίας είναι τα εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα. Ο σκοπός του εκπαιδευτικού πακέτου με κρυπτονόμισμα είναι η εκπαίδευση στον τομέα της επένδυσης και διαχείρισης του ηλεκτρονικού νομίσματος. Η γνώση μεταφέρεται μέσω εκπαιδευτικού υλικού όπως ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυτακά εκπαιδευτικά σεμινάρια και online εκπαίδευση. Με την βοήθειά τους, ο αρχάριος επενδυτής θα μάθει τα βασικά στοιχεία του επενδύειν, τα χαρακτηριστικά των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα και τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης του επιλεχθέντος κρυπτονομίσματος.

Σε κάθε εκπαιδευτικό πακέτο, εκτός από τα υλικά, ο πελάτης λαμβάνει δωρεάν μονάδες κρυπτονομίσματος. Υπάρχουν πολλοί τύποι πακέτων που διαφέρουν ως προς το είδος και το ποσόν του δωρεάν κρυπτονομίσματος που παρέχεται. Η προσθήκη μιας τέτοιας δωρεάς είναι σχεδιασμένη για να ενθαρρύνει τους αρχάριους επενδυτές να κάνουν πρακτική χρήση των γνώσεων που αποκτώνται μέσω της μάθησης. Η κατάσταση και η αξία των συσσωρευμένων μονάδων μπορούν να ελέγχονται ανά πάσα στιγμή με την χρήση του κωδικού της κάρτας που περιέχει την σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό.

Η διαχείριση του επενδυτικού πορτοφολού γίνεται μέσω μιας ενδιάμεσης πλατφόρμας, η οποία προστατεύει τον αρχάριο επενδυτή από το να χάσει ή να του κλαπούν κεφάλαια από τον λογαριασμό. Ωστόσο, τα κεφάλαια με τη μορφή κρυπτονομίσματος μπορούν να ρευστοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

Σύγχρονη πλατφόρμα – Cryptoeddu

Το Cryptoeddu είναι ένα είδος ενδιάμεσης πλατφόρμας, στα πλαίσια της οποίας κάθε επενδυτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο κρυπτονόμισμα της επιλογής του με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι με την αγορά ενός περαιτέρω εκπαιδευτικού πακέτου στα πλαίσια του εκπαιδευτικού πακέτου με κρυπτονόμισμα – τότε αγοράζει μονάχα εκπαιδευτικό υλικό και λαμβάνει ως δωρεά ένα ορισμένο ποσό σε κρυπτονόμισμα.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα παραλλαβής κρυπτονομίσματος που έχει ήδη αγοραστεί ως μέρος του πακέτου. Τα πακέτα μπορούν να αγοραστούν από τους εταίρους του Cryptoeddu – εμπορικά σήματα, τα οποία δημιουργούν εκπαιδευτικά πακέτα, και σε αυτή την περίπτωση αρκεί η εισαγωγή του οκταψήφιου κωδικού που παρέχεται με το πακέτο ώστε να αποκτήσει ο χρήστης πρόσβαση σε δωρεάν μάρκες κρυπτονομίσματος. Πριν από αυτό, ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθεί ότι το εν λόγω εμπορικό σήμα συνεργάζεται με την πλατφόρμα Cryptoeddu. Αγοράστε το δικό σας Πακέτο Εκκίνησης. Στην ιστοσελίδα CryptoEddu μπορείτε πλέον να λάβετε το Πακέτο Ripple Plus σε τιμή προσφοράς. Αυτό το σετ περιέχει μια σειρά ηλεκτρονικών βιβλίων και ηλεκτρονικών σεμιναρίων τα οποία ασχολούνται με ζητήματα που σχετίζονται με τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, το σχετικό δίκαιο, τα θέματα ασφαλείας και επενδυτικού κινδύνου, καθώς και τις ιδιαιτερότητες της επένδυσης στα κρυπτονομίσματα Ripple.

Το Pακέτο Ripple Plus προσφέρει λοιπόν μια περιεκτική συλλογή γνώσεων που μπορεί να παρέχει σταθερές και ουσιαστικές βάσεις σε κάποιο άτομο, το οποίο δεν έχει επενδύσει ποτέ σε κρυπτονομίσματα ή δεν είχε καν επαφή μαζί τους στο παρελθόν. Επιπλέον, κάθε πακέτο περιλαμβάνει μπόνους με τη μορφή δωρεάν μονάδων Ripple. Ο αριθμός των μονάδων εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξει ο πελάτης – υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς του Πακέτου Εκκίνησης Ripple χωρίς έκπτωση.

(Μπορείτε να αποκτήσετε το Πακέτο Ripple Plus και το Πακέτο Εκκίνησης Ripple στην σελίδα Cryptoeddu)

Παραλάβετε τα κρυπτονομίσματά σας.

Οι μονάδες κρυπτονομίσματος που αγοράστηκαν στα πλαίσια ενός πακέτου μονάδων κρυπτονομίσματος αποθηκεύονται σε ένα μεμονωμένο πορτοφόλι που αντιστοιχεί σε κάθε αγορά. Ο οκταψήφιος κωδικός της συνδεδεμένης με το σετ κάρτας επιτρέπει την διάθεση των συσσωρευμένων κεφαλαίων.

Για να παραλάβετε τα κρυπτονομίσματα, κάντε κλικ στην καρτέλα «Λήψη κρυπτονομίσματος» στο επάνω μέρος της σελίδας. Εμφανίζεται ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε καθώς και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρείχατε κατά την παραγγελία.

(Το σημείο στο οποίο πρέπει να εγγραφεί ο κωδικός)

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες όπου μπορεί κανείς να αγοράσει κρυπτονομίσματα, το CryptoEddu διακρίνεται από τις πολυάριθμες συνεργασίες με εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν μονάδες κρυπτονομίσματος σε συνδυασμό με μαθήματα. Γι’ αυτό και στον ιστότοπο Cryptoeddu μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει λήψη των κρυπτονομισμάτων που συνδέονται  με κάποιο σετ που αγοράστηκε πέραν της ίδιας της πλατφόρμας. Τότε η διαδικασία λήψης του κρυπτονομίσματος είναι ίδια όπως και στην περίπτωση του εκπαιδευτικού πακέτου με κρυπτονόμισμα που αγοράστηκε απευθείας στον ιστότοπο Cryptoeddu.

Post Author: admin

3 Replies to “Cryptoeddu – Η δική σου πλατφόρμα με κρυπτονόμισμα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *