Site Loader

Експертите току-що обявиха 2019 за година на инвестициите. След бурната криза отпреди няколко години икономиката най-накрая започва да се възстановява. Също така има промяна в подхода на хората към индивидуалните инвестиции, тъй като все повече възрастни заявяват желанието си да умножат спестяванията си чрез инвестиции.

Инвестирайте… Обаче как и в какво?

Според статистиката най-много инвестиции има направени в недвижими имоти, което е разбираемо, тъй като това е скъп, но относително надежден начин за умножаване на средствата. Инвестиционните фондове се класират на второ място, следвани от акции и облигации, както и благородни метали. Най-голям интерес пораждат криптовалутите – особено тези, които се определят като алткоини.


Основни инвестиционни принципи

Преди да започне процесът на инвестиране, трябва да разгледате поне няколко от наличните опции, които са по възможностите на капитала на инвеститора. Съществената подготовка е също толкова важна, колкото и закупуването на активи.

Лоша идея е да инвестирате всичките си спестявания наведнъж. Менторите обикновено съветват да харчите наведнъж до двадесет процента от парите за инвестиция, като никога не вземате заеми за инвестицията си. Също така е добре да разделите инвестиционния си портфейл на няколко актива.

Инвестиционните методи могат да се различават по трудност, поет риск и праг за влизане. Инвестирането във форекс или фондовата борса се счита за трудно. От друга страна, инвестициите в криптовалути изискват по-малко професионални познания, въпреки че си струва да научите основите на управлението на инвестиции с криптовалути.

Поръчайте пакета

Разберете как да инвестирате

Бъдещето на криптовалутния пазар?

Невъзможно е да се пише за съвременни инвестиции, без да се спомене пазарът на криптовалути. Поради изключителното нарастване на курса на Биткойн през 2015-2017 г., инвестициите в криптовалути станаха толкова модни, че започнаха да достигат до по-широка група получатели, които искаха да инвестират чрез закупуване на криптовалути. След декември 2017 г. обаче цената на Биткойн започна драстично да спада и в момента малцина предвиждат връщането на предишната слава на тази валута. Инвеститорите преминаха към други виртуални монети, в това число Рипъл.

Рипъл и историята на силната му позиция

Историята на тази криптовалута започва през 2004 година, когато предприемачът и девелоперът Райън Фугър създава „RipplePay“. Това е платформа, която дава възможност за незабавно изпращане на информация за финансови задължения, посредством специално създадената система I Owe You. Платформата работи под тази си форма в продължение на няколко години, докато накрая не се превръща в децентрализирана мрежа, използвана за уреждане на плащания в реално време. Но Рипъл се различава от Биткойн с по-голямата си стабилност, идваща от предназначението на системата, благодарение на което продължително време са я ползвали основно банки, държавни институции и корпорации.


Кой ползва и кой инвестира в криптовалутата Рипъл

В Рипъл най-често инвестират хора, които търсят по-нисък инвестиционен риск, отколкото в случая с други криптовалути. Тъй като Рипъл е уникална криптовалута и нейната система е една от малкото, която намери практическо приложение при широкомащабни трансфери на капитал, тя се счита за актив, много по-предвидим от Биткойн или Етериум. Институциите, които използват интернет ежедневно, също вярват в бъдещето на Рипъл, което гарантира, че тази криптовалута няма да бъде забравена след година или две.


Инвестиция за начинаещи – образователен пакет Рипъл

Криптовалутата Рипъл може да бъде закупена на крипто борсата, която обикновено се използва от професионални инвеститори или представители на банки или корпорации. Но не само. Интересна алтернатива за придобиване на Рипъл е Пакета Рипъл (Ripple). Това е новост на инвестиционния пазар, която е предназначена за начинаещи инвеститори. Целта Пакет Рипъл е образование в областта на инвестициите и управлението на криптовалута. Знанията се предават чрез образователен набор от електронни книги, уебинари и онлайн обучения. С тяхна помощ начинаещ в инвестициите ще научи основите на инвестирането, характеристиките на инвестирането в криптовалути и как най-добре да управлява криптовалутата Рипъл.


Какво отличава Пакета Рипъл?

В Пакета Рипъл (Ripple), освен образователните материали, клиентът получава безплатни единици на криптовалутата Рипъл. Това има за цел да насърчи начинаещите инвеститори да приложат на практика придобитите познания относно криптовалутите. Състоянието и стойността на натрупаните единици могат да бъдат проверени по всяко време с помощта на т. нар. Карта Рипъл, която съдържа логин и парола за акаунта.

Иновативно съхранение – Карта Рипъл

Много важен елемент от пакета е т. нар. Карта Рипъл. Това е документ, която се изпраща в защитена пратка на посочения от клиента адрес. Картата Рипъл съдържа Код Рипъл- тоест логинът и паролата за портфейла, на който се събират безплатните Рипъл единици.

Инвестиционният портфейл се управлява от посредник, което има за цел да защити начинаещ инвеститор от загуба или кражба на средства от сметката. Криптовалутните фондове обаче могат да бъдат осребрени по всяко време. За да направите това, е необходимо да се свържете с фирмата посредник и да посочите Кода Рипъл, който се намира на получената по пощата Карта за достъп до кода Рипъл.

Поръчайте пакета

Разберете как да инвестирате

Пакетът Рипъл и други инвестиционни пакети

В сравнение с други образователни пакети, Пакета Рипъл (Ripple) се отличава с висококачествени образователни материали, предназначени за начинаещи в криптовалутите. Изборът е направен така, че дори човек, който за пръв път се сблъсква с концепцията на криптовалутите, да може да използва ресурсите на знанието. Интересна процедура е също така добавянето на Рипъл единици към пакета безплатно, което прави този комплект уникален на българския пазар.
Пакетът Рипъл се смята за безопасен и алтернативен начин за получаване на образователни материали или пък самата криптовалута. Според специалистите, в следващите няколко години валутата Рипъл може да се превърне в достоен наследник на Биткойн, което трябва да Ви насърчи да проучите тайните и да започнете свои собствени инвестиции.

Post Author: admin

3 Replies to “Инвестирайте с най-добрите – Пакет Рипъл (Ripple)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *