Site Loader

Investiční trh se zdá být přeplněný. Čím dál více značek nabízí investiční aktiva a školení pro začátečníky, a tak silná konkurence obvykle vede k uchýlení se k… ne zcela morálním a legálním způsobům reklamy. Obětí takovéto akce se nedávno stala platforma Cryptoeddu nabízející vzdělávací balíčky s kryptoměnou.

Balíček s kryptoměnou – produkt pro nováčky

Vzdělávací balíček s kryptoměnou je sada určená pro začínající investory, kteří touží zahájit první investici. Typický balíček se skládá ze sady ebooků, webinářů a vzdělávacích materiálů umožňujících získat základní vědomostmi o investování do kryptoměn.

Cryptoeddu je tedy ideální bezpečná platforma určená pro začínající investory, kteří chtějí převzít bezplatnou kryptoměnu, kterou dostali v rámci balíčku. Kdykoliv si lze nechat vyplatit shromážděné tokeny s pomocí ke vzdělávacím materiálům přiloženého kódu, díky čemuž je používání Cryptoeddu efektivní a jednoduché.

Standardem je, že ve vzdělávacích balíčcích s kryptoměnou lze získat také zcela zdarma bonusové jednotky vybrané kryptoměny. Takovéto coiny nebo tokeny budou uloženy v soukromé peněžence na účtu prostředníka, např. platformě Cryptoeddu. Klient má přístup k získané měně, což zajišťuje speciální karta s kódem, na které se bude nacházet přihlašovací jméno a heslo k výše zmíněnému účtu. Balíčky s kryptoměnou jsou tedy skvělou volbou pro začátečníky, zajišťují totiž vzdělávací materiály a bezpečný způsob uchovávání kryptoměn.

Cryptoeddu – platforma pro vás

Cryptoeddu je platforma umožňující převzetí kryptoměny, která je součástí zakoupeného balíčku s kryptoměnou, a zakoupení nového balíčku nebo rozšíření stávajícího.

Na stránce CryptoEddu lze převzít bezplatnou kryptoměnu hned dvěma způsoby. Prvním z nich je zakoupení školícího balíčku na stránce (v tento okamžik platforma nabízí „Balíček Ripple Plus”). Druhým způsobem je převzetí kryptoměny obdržené v rámci balíčku, který nebyl zakoupený na Cryptoeddu, ale přímo u producenta. Než bude moci zákazník zrealizovat své služby, bude muset zkontrolovat, zda společnost nabízející balíček spolupracuje s Cryptoeddu. Pokud ano, má co do činění s osvědčenou značkou.

Cryptoeddu je tedy ideální bezpečná platforma určená pro začínající investory, kteří chtějí převzít bezplatnou kryptoměnu, kterou dostali v rámci balíčku. Kdykoliv si lze nechat vyplatit shromážděné tokeny s pomocí ke vzdělávacím materiálům přiloženého kódu, díky čemuž je používání Cryptoeddu efektivní a jednoduché.

Ve světě podvodníků – Cryptoeddu a obvinění

Investiční trh je velice náročný trh, protože za ním stojí opravdu silné peníze, v souvislosti s čímž mohou být způsoby, jak se zbavit nechtěné konkurence, agresivní. Mnoho značek má propracované internetové portály nabízející nejen prosté služby investičního zprostředkování, ale také, čím dál častěji, vzdělávání v oblasti investování. Takovým značkám záleží na tom, aby porazily portály typu Cryptoeddu, protože nabízejí bezpečné místo pro uložení kryptoměny dále od účtů makléřů nebo brokerů a jednoduché, ale efektivní vzdělávání v oblasti investování.

Jak se nekalá konkurence snaží diskreditovat Cryptoeddu?

První způsob – stránky pro dosažení lepšího pozicování

Není těžké si všimnout, že v krátkém časovém intervalu vzniklo mnoho článků podobajících se jako vejce vejci, pozicovaných na fráze „cryptoeddu podvodníci“ a „cryptoeddu platforma. Tento náhlý růst zájmu můžeme jen těžko považovat za náhodný.

Na síti najdeme několik portálů, které vypadají dosti podezřele. Používají agresivní metody boje s konkurencí pomocí využívání pozicování k vytvoření typické kampaně obvinění vůči Cryptoeddu. Takové stránky publikují falešné články, aby klientům prodali svůj produkt, ale také devalvovali jeho názor na konkrétní produkt konkurence. Aby se to provedlo, stačí pozicovat „důvěryhodnou“ pomocnou stránku pomocí frází obsahujících název konkurenta, např. Cryptoeddu podvodníci, aby uživateli hledajícímu informace o dané značce/produktu jako první vyskočil portál plný negativních článků. Zároveň se na těch samých stránkách objevují reklamy na portály a produkty konkurence, aby přivábily klienta nemajícího žádné podezření.

Druhý způsob – „tajemný“ klient

Články o údajných podvodech prováděných Cryptoeddu mají jednu velkou přednost – velice rychle je přebírají různé portály. Veškerý „skandální“ obsah se dobře prodává a stránky věnující se oboru, žijící z reklam, takové příběhy milují, protože vždy lze počítat s mnoha novými návštěvami. To se týká i výkvětu negativních komentářů – neutrální stránky, kterým nezáleží na hledání senzací a kontroverzí, jsou připraveny stáhnout článek o produktu, který vyvolává vlnu negativní odezvy.

Konkurenci tedy stačí jen vydávat se za „nespokojeného klienta“ nebo „oběť podvodníka“, aby získala hlásnou troubu pro vyprávění vlastního příběhu. Investiční portály málokdy prověřují důvěryhodnost obsahu tohoto typu, nejčastěji kvůli tomu, že to vyžaduje nasazení pro investigativní žurnalistiku a značnou námahu, a na druhé straně – vypuštění negativního článku rovná se téměř jistý zisk.

Černý buzz marketing

Na internetu můžeme bez problému narazit nejen na falešné pozitivní názory, ale také na vymyšlené a negativní komentáře.  Jde o šeptaný marketink, tedy zadání specialistům vygenerování „autentických“ názorů na daný produkt. Někdo to dokáže udělat tak, aby jeho placené vyjádření bylo k nerozeznání od opravdového. Vyžaduje to ale pracovní nasazení obvykle nesrovnatelné s rozpočtem určeným na kampaň, takže značné procento komentářů tohoto typu je vystavováno velkoobchodně, prostřednictvím málo důvěryhodných účtů na různých fórech nebo platformách.

Negativní buzz marketing je mnohem snadnější než pozitivní, protože lidé věří negativním informacím. Proto nemusí negativní komentáře, na rozdíl od pozitivních, pocházet z účtů důvěryhodných uživatelů – stačí, aby jich bylo hodně, např. pod článkem o platformě. Výkonný troll může vystavit stovky negativních komentářů během jednoho dne.

Černé pozicování

Konkurenci také velice záleží na tom, aby se její stránky objevily jako první po zadání frází spojených s Cryptoeddu. Znamená to, že používají velice agresivní metody boje s konkurencí pomocí využívání vysoce indexovaných stránek k vytvoření typické negativní kampaně, obsahující nejen pokusy ovlivnit to, aby si klient vybral jejich služby místo Cryptoeddu.

Aby se provedlo něco takového, stačí pozicovat „důvěryhodnou“ pomocnou stránku pomocí frází obsahujících název konkurenta, aby uživateli hledajícímu informace o dané značce/produktu jako první vyskočil portál plný negativních komentářů. Takové opatření má v zásadě jednoduše podkopat prodej konkrétního produktu nebo pověst daného portálu. Stránka tohoto typu obvykle nabízí podobný nebo stejný produkt jako konkurent (v tomto případě – kryptoměny).

Kliente – dávej pozor na podvod

Je dobré umět rozpoznat, kdy máme co do činění se situací, kdy jsou stránky pro dosažení lepšího pozicování využívány k vedení negativní kampaně, která má za cíl zdiskreditovat jiný portál.

Tato jednoduchá, i když podvodná strategie má za úkol indexovat danou stránkou pod frází „portál konkurence podvod“ a zároveň dělat reklamu vlastním produktům. Neměli bychom se nechat zmást zdánlivou odborností článků. Neodmyslitelnou součástí takovéto kampaně je také vlna negativních hodnocení.

Máme tu co do činění se široce pojímanými aktivitami, které mají za cíl upevnit pověst Cryptoeddu jako podvodníků? Nic nelze dokázat, je ale třeba zmínit, že k takovým věcem v prostředí nabízejícím služby spojené s investováním dochází běžně. Cryptoeddu se tedy jednoduše zdá být další obětí nepoctivé konkurence.

Post Author: admin

2 Replies to “Jsou Cryptoeddu podvodníci? Jednání konkurence”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *