Site Loader

Учење на инвестирањето од нула преку интернет е најбрзиот пат за започнување на првите профитабилни инвестиции. Но, во што да се инвестира и како да се дојде до корисни материјали за обука при наплив на прирачници со низок квалитет?

Инвестирање во крипто… дали е исплатливо

Ако им веруваме на специјалистите, во 2019 година во криптовалутите биле вложени околу сто милијарди долари – што давало пораст на капитализација во однос на 2018 година за 75%. Тоа произлегува од постојано растечката позитивна конјункција на тој пазар. Најголем капитал е вложен во инвестициите во Биткоин – што се чини разбирливо, затоа што тоа е најпопуларната криптовалута, којашто дополнително во последно време доживува бум. На второ место се пласирала криптовалутата „Ripple“, а потоа – „Ethereum“. Па изгледа дека експертите повторно констатирале дека криптографските валути може да бидат вредна инвестициска актива, што може да се ефектуира со поголеми поврати во текот на наредните месеци.

Најинтересна актива

Во најветувачките криптовалути пред сè ја вбројуваат криптовалутата „Ripple“. Базираната врз систем на раздолжувања во реално време со исто име, криптовалутата „Ripple“ се користи главно од страна на банките и големите финансиски институции. Со нејзина помош може да се извршуваат многу еластични, инстантни трансакции што содржат огромен број на токени. Ја користат над 100 банки. Од сите познати инвестиции во криптовалути, работењето со валутата „Ripple“ веројатно најмногу потсетува на тргувањето на форекс. Од оваа причина, за неа заинтересирани се главно бизнисмените поврзани со светскиот пазар на пари. Уште една, широко промовирана опција е „Stellar Lumen“.

„Stellar Lumen“, иако асоцира на „Ripple“, се разликува од таа валута на многу различни начини. „Lumens“ користи друг протокол различен од „Ripple“ и за разлика од мнозинството криптовалути, „Stellar“ не користи протокол за потврда, а наместо тоа функционира со помош на „Stellar Consensus Protocol“ („SCP“). „SCP“ овозможува брзо и безбедно извршување на плаќања со кое било лице низ целиот свет. Дополнително, кодот „SCP Stellar“ овозможува користење на Лумените без неопходност за рударење. Недостигот на можност за рударење било прифатено како контроверзна одлука – некои експерти тврдат дека без рударење „Stellar Lumens“ е помалку децентрализиран и помалку безбеден од Биткоинот.

Како да се започне со инвестирање?

Обуките преку интернет се една од најпогодните форми на проширување на знаењата. Уште пред десетина години, собирањето на материјалите потребни за учење можело да трае со месеци – особено, ако станувало збор за специјалистичко знаење. Меѓутоа со распространувањето на интернетот, доаѓањето до потребните информации одзема сè помалку време. Таа тенденција јасно може да се види кај учениците и студентите, коишто некогаш користеле едно резиме или монографија најдени во библиотека, а сега може да пребираат во интернетските извори.

Сепак, некои луѓе може да бидат одвратени од бројот на материјалите достапни на интернет. Во овој момент речиси секој сервис и секој блог нуди продажба на е-книги со обуки за која било тема. Преголемото изобилство предизвикува дека тешко е да се пронајде нешто за себе и да се разликуваат вредните извори од обичниот скам. Затоа вреди да се користат проверени производи, како едукативните пакети со криптовалута.

Едукативен пакет со криптовалута

Едукативните пакети со криптовалута се достапни на пазарот веќе добри неколку години. Цел на креаторите на пакетите било поттикнување за купување на материјали за обука преку додавање на бесплатни единици на криптовалута. Освен пристап до материјали што содржат секаков вид на курсеви, статии, вебинари или анализи, клиентите добиваат на располагање токени на криптовалута, благодарение на кои тие можат практично да го искористат стекнатото знаење и да ги впаричат токените во моментот, кога ќе сметаат дека тоа е добра инвестициска одлука.

Таквиот вид на пакети се насочени повеќе кон почетниците, за коишто тоа би била прва криптовалутна инвестиција. Едукативните материјали го објаснуваат процесот на инвестирање, спецификата на инвестирањето во виртуелни монети, вршат анализа на поедини криптовалути од основите. Токму фокусирањето на основите е една од најголемите предности на едукативниот пакет со криптовалута – благодарение на тоа секој може да ги користи.

Купете свој пакет – „Cryptoeddu“

Cryptoeddu“ е специјален вид на посредничка платформа, во рамките на која секој инвеститор може да добие пристап со избраната криптовалута на два начини. Првиот начин е купувањето на едукативен пакет на страницата – тогаш купува само едукативни материјали, а одреден износ во криптовалута добива гратис.

Исто така, постои можност за подигнување на криптовалута, којашто претходно била купена во рамки на пакет на друго место, различно од страницата „Cryptoeddu“. Пакетите може да се купат кај партнерите на „Cryptoeddu“. Тогаш доволно е да се внесе на соодветно место кодот составен од 8 цифри, којшто бил доставен заедно со пакетот, за да се добие пристап до бесплатни токени на криптовалута.

Во споредба со другите сервиси, на коишто може да се купи криптовалута, „CryptoEddu“ има позитивно реноме – се истакнува со многубројни соработки со фирми што нудат бесплатни единици на криптовалути додадени кон обуки.

Како тоа да се направи на платформата „Cryptoeddu“?

Платформата „CryptoEddu“, меѓу другото, содржи Пакет „Ripple Plus“, којшто може да се купи по намалена цена. Пакетот „Ripple Plus“ содржи низа на едукативни материјали, коишто третираат прашања поврзани со инвестирањето во криптовалути, технологиите, безбедноста и ризикот, со детализирање на начинот на инвестирање во криптовалутата „Ripple“.

Сите пакети нудени од страна на страницата „Cryptoeddu“ имаат за цел објаснување на мериторните основи на луѓето, коишто никогаш порано не мислеле за инвестирање во криптовалути. Освен тоа, кон секој пакет додадени се гратис „Ripple“ токени. Бројот на токени зависи од избраниот пакет – „Cryptoeddu“ дава можност за купување на Стартен пакет „Ripple“ без рабат.

(Пакет „Ripple Plus“ и Стартен пакет „Ripple“ – со рабат и без)

Подигнете го своето крипто

Единиците на криптовалута додадени кон пакет се чуваат во индивидуален паричник во продавницата „Cryptoeddu“. Кодот составен од 8 цифри, којшто се наоѓа на документот приложен кон едукативниот пакет овозможува увид и располагање со акумулираната криптовалута.

За да се подигнат единиците „Ripple“, треба да се кликне табот „Подигнување на криптовалута“. Тој се наоѓа во горниот дел од порталот. Тогаш ќе се отвори прозорче, во коешто треба да се внесе добиениот код, како и имејл адресата наведена при правење на нарачката.

(Место за кодот од картичката приложена кон пакетот)

На овој начин, можете да ја започнете својата авантура во светот на инвестирањето со бесплатните единици на криптовалутата „Ripple“ и комплексниот сет на едукативни материјали.

Post Author: admin

387 Replies to “Уметноста на инвестирањето –платформата „Cryptoeddu“”

  1. indian pharmacies safe indian pharmacy paypal or п»їlegitimate online pharmacies india
    http://tapg.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=indiapharm.cheap buy medicines online in india
    [url=http://www.silverspringtownship.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=indiapharm.cheap]top 10 online pharmacy in india[/url] п»їlegitimate online pharmacies india and [url=http://qihuo.org.cn/space-uid-229987.html]india pharmacy[/url] pharmacy website india

  2. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our
    community. Your website provided us with valuable information to work on.
    You have done a formidable job and our whole community will be grateful to
    you.

  3. Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis.
    It will always be useful to read articles from other authors and practice something from other web sites.

  4. I am extremely inspired together with your writing talents and also with the format to your weblog.
    Is that this a paid subject or did you modify it yourself?
    Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to look a great blog like
    this one nowadays..

  5. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or
    something. I think that you could do with some pics to drive the
    message home a little bit, but instead of that, this is great blog.
    An excellent read. I’ll definitely be back.

  6. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time
    a comment is added I get four emails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service?

    Many thanks!

  7. Greetings from Ohio! I’m bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch
    break. I enjoy the knowledge you provide here and
    can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded
    on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
    Anyhow, awesome blog!

  8. I’m really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any web browser compatibility problems?
    A couple of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Firefox.
    Do you have any ideas to help fix this issue?

  9. Spot on with this write-up, I seriously think this website needs far more attention. I’ll probably be back
    again to see more, thanks for the info!

  10. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
    I really hope to view the same high-grade content by you later on as well.

    In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own site now 😉

  11. If some one wishes expert view on the topic of
    blogging after that i propose him/her to go to see this web
    site, Keep up the pleasant job.

  12. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after
    I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well
    I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say superb blog!

  13. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I’ve been trying for a while but I never seem to
    get there! Many thanks

  14. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how
    can we communicate?

  15. You are so cool! I don’t think I’ve truly read a single
    thing like that before. So great to discover somebody with some genuine thoughts on this issue.
    Seriously.. thanks for starting this up. This web site is something that is
    needed on the web, someone with a bit of originality!

  16. Hi there! I could have sworn I’ve visited this website before but after looking at
    some of the posts I realized it’s new to me. Anyways,
    I’m definitely pleased I stumbled upon it and I’ll be book-marking it and checking back often!

  17. Great beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your site, how can i subscribe for a weblog
    website? The account helped me a applicable deal. I have been tiny bit familiar
    of this your broadcast offered brilliant clear concept

  18. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll
    just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
    I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new
    to the whole thing. Do you have any suggestions for newbie blog writers?
    I’d really appreciate it.

  19. Hello every one, here every person is sharing such familiarity, therefore it’s good
    to read this webpage, and I used to go to see
    this weblog everyday.

  20. The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a
    forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has
    83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

  21. Hello! I just want to give you a huge thumbs up for your great info
    you have got right here on this post. I’ll be returning
    to your website for more soon.

  22. Just desire to say your article is as astounding.
    The clearness for your post is just cool and that i
    can think you are knowledgeable in this subject. Well along with your permission let me to snatch your RSS feed to keep up to date with imminent post.
    Thank you a million and please continue the enjoyable work.

  23. Its like you read my mind! You seem to understand a lot approximately this,
    like you wrote the ebook in it or something. I think that
    you could do with a few p.c. to drive the message house a little bit,
    however other than that, this is excellent blog.
    An excellent read. I’ll certainly be back.

  24. I’m very pleased to uncover this site. I wanted to
    thank you for ones time due to this fantastic read!!
    I definitely savored every part of it and i also have you book-marked to see new
    information on your blog.

  25. Hi, Neat post. There is an issue together with your web site in internet explorer, may test this?
    IE nonetheless is the market chief and a huge section of folks will omit your great writing because
    of this problem.

  26. whoah this weblog is magnificent i really like studying your
    articles. Stay up the great work! You realize, lots of people are looking around
    for this information, you can help them greatly.

  27. I like the valuable info you provide in your articles.
    I’ll bookmark your blog and check again here regularly.
    I am quite certain I’ll learn lots of new stuff right here!
    Good luck for the next!

  28. I blog often and I truly appreciate your information. This
    article has really peaked my interest. I will take a note of your website and
    keep checking for new information about once
    per week. I subscribed to your RSS feed too.

  29. I’m amazed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both educative and engaging,
    and let me tell you, you’ve hit the nail on the head.
    The issue is an issue that too few men and women are speaking intelligently about.
    I’m very happy I stumbled across this in my search for something concerning this.

  30. Hey there! Quick question that’s totally off topic. Do you know
    how to make your site mobile friendly? My blog looks weird
    when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a theme
    or plugin that might be able to correct this problem.

    If you have any recommendations, please share. Cheers!

  31. Hello there! This post could not be written much better! Going
    through this article reminds me of my previous roommate!
    He continually kept preaching about this. I am going to forward this post to him.
    Fairly certain he’s going to have a good read. Thanks for sharing!

  32. PBN sites
    We establish a structure of privately-owned blog network sites!

    Benefits of our PBN network:

    WE DO everything SO THAT GOOGLE doesn’t realize that this is A privately-owned blog network!!!

    1- We purchase web domains from distinct registrars

    2- The main site is hosted on a VPS server (VPS is fast hosting)

    3- The rest of the sites are on different hostings

    4- We designate a unique Google account to each site with verification in Google Search Console.

    5- We create websites on WordPress, we do not utilize plugins with assisted by which Trojans penetrate and through which pages on your websites are produced.

    6- We never reiterate templates and employ only individual text and pictures

    We refrain from work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *