Site Loader

Mësimi rreth investimeve nga fillimi përmes Internetit është mënyra më e shpejtë për të filluar investimet e para fitimprurëse. Por në çfarë të investosh dhe si të marrësh materiale trajnimi të dobishme në një treg të përmbytur me cilësi të ulët?

Investimi në kripto… a ja vlen

Nëse beson specialistët, rreth njëqind miliardë dollarë u investuan në kriptomonedha  në vitin 2019, që do të thotë një rritje me 75% të kapitalit në krahasim me 2018. Kjo është për shkak të situatës pozitive të rritjes së vazhdueshme në këtë treg. Kapitali më i madh u investua në Bitcoin – që është e kuptueshme, pasi është kriptomonedha më e njohur, e cila gjithashtu kohët e fundit ka përjetuar një bum. Në vend të dytë ndodhet kriptomonedha Ripple, më pas – Ethereum. Duket se ekspertët e kanë kuptuar edhe një herë se kriptomonedhat mund të jenë një aktiv i vlefshëm investimesh, të cilat mund të përkthehen në fitime të larta në muajt e ardhshëm.

Aktiva më interesante

Ripple është një prej monedhave më premtuese. Bazuar në sistemin e shlyerjes në kohë reale me të njëjtin emër, kriptomonedha Ripple përdoret kryesisht nga bankat dhe institucionet e mëdha financiare. Me të, mund të bëhen transaksione shumë fleksibël, të çastit dhe me një numër të madh tokenësh. E përdorur nga mbi 100 banka, operimi me Ripple ndoshta të kujton lojën Forex më shumë se nga të gjitha kriptomonedhat e njohura të investimeve. Për këtë arsye, ajo u intereson kryesisht sipërmarrësve që merren me tregun botëror të parave. Edhe një mundësi tjetër e promovuar gjerësisht është Stellar Lumen.

Stellar Lumen, edhe pse të kujton Ripple, ndryshon nga Ripple në mënyra të ndryshme. Lumens përdor një protokoll tjetër ndryshe nga Ripple dhe në kundërshtim me shumicën e kriptomonedhave të tjera, Stellar nuk përdor protokoll konfirmimi dhe në vend të kësaj punon me ndihmën e Stellar Consensus Protocol (SCP). SCP të mundëson të bësh pagesa shpejt dhe të sigurta me këdo kudo në botë. Për më tepër, kodi Stellar SCP lejon përdorimin e Lumens edhe pa miniuar. Pamundësia për minim është konsideruar një vendim i diskutueshëm – disa ekspertë thonë se pa miniera, Stellar Lumens është më pak i decentralizuar dhe më pak i sigurt se Bitcoin.

Si të fillosh të investosh?

Trajnimi në internet është një nga format më të rehatshme për zgjerimin e njohurive. Deri disa dhjetra vite më parë, mbledhja e materialeve të nevojshme për mësim mund të zgjaste muaj – veçanërisht kur bëhet fjalë për njohuri të specializuara. Sidoqoftë, me përhapjen e Internetit, kjo kërkon më pak kohë për të gjetur informacionin që të nevojitet. Kjo tendencë është qartë e dukshme në rastin e nxënësve ose studentëve të cilët dikur përdornin libra ose tema të punuara të gjetura në bibliotekë, ndërsa në ditët e sotme – mund të përdorin burime në internet.

Sidoqoftë, disa njerëz mund të tremben nga sasia e materialeve të disponueshme në internet. Për momentin, pothuajse çdo faqe dhe blog në internet ofrojnë blerjen e e-bookave me trajnime për çfarëdo lloj fushe. Çështja është se është e vështirë të gjesh diçka për veten tënde dhe të dallosh burimet e vlefshme nga mashtrimet e thjeshta. Kjo është arsyeja pse ia vlen të provosh produkte të verifikuara, siç janë paketat edukative me kriptomonedha.

Paketa edukative me kriptomonedha

Paketat edukative me kriptomonedha janë në treg prej disa vitesh të mira. Qëllimi i zhvilluesve të paketave ishte të inkurajonte blerjen e materialeve trajnuese duke shtuar njësi falas të kriptomonedhave. Përveç aksesit në materiale që përmbajnë të gjitha llojet e kurseve, artikujve, webinareve ose analizave, klientëve marrin tokenët e kriptomonedhave, falë të cilave mund të përdorin njohuritë e fituara në praktikë dhe të arkëtojnë tokenët kur e konsiderojnë në vendim të mirë investimi.

Pakiety tego typu skierowane są raczej do osób początkujących, dla których byłaby to pierwsza inwestycja kryptowalutowa. Materiały edukacyjne wyjaśniają proces inwestycji, specyfikę inwestowania w coiny, dokonują analizy poszczególnych kryptowalut od podstaw. Właśnie skupienie się na podstawach to jedna z większych zalet pakietu edukacyjnego z kryptowalutą – dzięki temu może z nich korzystać każdy. Paketat e këtij lloji synojnë më tepër fillestarët për të cilët do të ishte investimi i parë në kriptomonedha. Materialet edukative shpjegojnë procesin e investimit, specifikat e investimit në monedha, analizojnë gjerësisht kriptomonedhat nga baza. Pikërisht, përqendrimi në bazë është një nga avantazhet më të mëdha të paketës edukative me kriptomonedha  – kështu që të gjithë mund t’i përdorin ato.

Merr paketën tënde – Cryptoeddu

Cryptoeddu është një lloj e veçantë platforme ndërmjetësimi në të cilën secili investitor mund të ketë akses në kriptomonedhat e zgjedhura në dy mënyra. Mënyra e parë është blerja e paketës edukative në faqen e internetit – atëherë  blihen vetëm materiale edukative, dhe merret një shumë e caktuar kriptomonedhash falas.

Ekziston gjithashtu mundësia e marrjes së kriptomonedhave që janë blerë më herët si pjesë e paketës në një faqe tjetër interneti dhe jo Cryptoeddu. Paketat mund të blihen nga partnerët e Cryptoeddu. Mjafton të futet kodi tetë-shifror i marrë me paketën në vendin e duhur për të patur akses në tokenët kriptomonedha falas.

Në krahasim me faqet e tjera ku mund të blihen kriptomonedha, CryptoEddu ka opinione pozitive – dallohet nga bashkëpunimet e shpeshta me kompani që ofrojnë njësi falas kriptomonedhash të bashkangjitura trajnimit.

Si ta bësh atë në platformën Cryptoeddu?

Platforma CryptoEddu përfshin, ndër të tjera, Paketën Ripple Plus, e cila mund të blihet me një çmim të ulur. Paketa Ripple Plus përfshin një gamë të materialesh edukative në lidhje me investimet në kriptomonedha, teknologjinë, sigurinë dhe rrezikun, duke detajuar se si të investohet në kriptomonedhën Ripple.

Të gjitha paketat e ofruara nga faqja Cryptoeddu kanë për qëllim ti shpjegojnë bazat thelbësore një personi që kurrë më parë nuk ka menduar të investojë në kriptomonedha. Për më tepër, në secilën pako përfshihen tokenët Ripple falas. Numri i tokenëve varet nga paketa e zgjedhur – Cryptoeddu jep mundësinë për të blerë Paketën Fillestare Ripple pa ulje.

Paketa Ripple Plus dhe Paketa Fillestare Ripple – me dhe pa ulje

Merr kripton tënde

Njësitë e kriptomonedhave të bashkangjitura paketës ruhen në një portofol individual në dyqanin e Cryptoeddu. Kodi tetë-shifror në dokumentin bashkëngjitur Paketës Edukative të lejon shikimin dhe shpërndarjen e kriptomonedhave të akumuluara.

Për të marrë njësitë Ripple, duhet të klikohet në butonin “Merr kriptomonedhën”. Ndodhet në krye të portalit. Do të hapet një dritare në të cilën duhet të vendoset kodi i marrë dhe adresën e postës elektronike të dhënë kur është bërë porosia.

Vendi për kodin e kartës bashkangjitur Paketës

Kjo është mënyra se si mund të fillosh aventurën tënde në botën e investimeve bashkë me njësitë kriptomonedha Ripple falas dhe me kompletin e plotë të materialeve edukative.

Post Author: admin

2 Replies to “Arti i investmit – Cryptoeddu platformë”

  1. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *