Site Loader

Ali obstaja način za varno shranjevanje kriptovalut? Konec koncev še vedno slišite za hekerske napade na kripto borze ali virtualne denarnice. Katera je najvarnejša možnost za nakup, shranjevanje in prejem kriptovalute? To je vprašanje, ki si ga postavljajo tako novi investitorji kot strokovnjaki na tem področju. Na srečo obstajajo varne možnosti za začetek, na primer izobraževalni paketi s kriptovaluto.

Vlaganje v kriptovalute – donosen trend ali namišljeni balon

Čeprav se kriptovalute pojavljajo že več kot desetletje, so šele pred nekaj leti pridobile splošno zanimanje. Zaradi edinstvenega povečanja tečaja Bitcoina v letih 2015–2017 so investicije v kriptovalute postale dovolj modne, da bi prišle do ljudi, ki prej niso bili zainteresirani za investiranje. V teh letih so mnogi želeli preizkusiti svojo srečo ravno z nakupom kriptovalut. Vendar je po decembru 2017 cena Bitcoina začela dramatično padati in malokdo je videl vrnitev te valute k nekdanji slavi. Investitorji so prešli na druge virtualne kovance, kot so Ripple, TRON in Litecoin.

Vendar se je izkazalo, da se je Bitcoin spet vrnil v formo veliko hitreje, kot je bilo pričakovano, in zdaj spet pridobiva na vrednosti. Za investitorje je to znak, da se lahko kriptovalute štejejo za “ciklično” sredstvo, ki občasno drastično poveča svojo vrednost, potem pa jo hitro izgubi. Z vidika stabilnosti trga takšna nihanja niso posebej zaželena, hkrati pa pomenijo, da so kriptovalute postale odlično sredstvo za špekulacije.

Investiranje sredstev – začnite z …

Obstaja veliko pravil, ki bi se jih morali držati začetniki investitorji. Preden začnete investirati, morate razmisliti o vsaj nekaj možnostih, ki so na voljo. Vsebinska priprava je prav tako pomembna kot investiranje sredstev – nikoli ne smete kupovati sredstev, ki jih ne poznate.

Vsekakor je slaba ideja, da vse nakopičene prihranke vložite naenkrat. Strokovnjaki običajno svetujejo, da za investicije naenkrat porabite do dvajset odstotkov svojega denarja hkrati in nikoli ne vzamete posojil za investicije. Prav tako je dobro razdeliti naložbeni portfelj na več – od tri do pet – različnih vrst sredstev, na primer: dve kriptovaluti, zlato, dva paketa delnic.

Idealen začetek – Začetni paket s kriptovaluto

Za začetnike investitorje so izobraževalni paketi s kriptovaluto zanimiva alternativa za pridobivanje izkušenj na lastno roko. Namen izobraževalnega paketa s kriptovaluto je izobraževanje na področju investiranja in upravljanja e-kovanca. Znanje se prenaša z izobraževalnimi gradivi, kot so e-knjige, spletni seminarji in spletna izobraževanja. Z njihovo pomočjo bo investicijski navdušenec spoznal osnove investiranja, značilnosti naložb v kriptovalute in kako najbolje upravljati z izbrano kriptovaluto.

V vsakem izobraževalnem paketu poleg gradiva stranka prejme gratis enote kriptovalute.  Obstaja veliko vrst paketov, ki se razlikujejo ponujeni brezplačni kriptovaluti in njeni količini. Dodatek takšnega gratisa je namenjen spodbujanju začetnikov investitorjev, da praktično uporabijo znanje, pridobljeno z učenjem. Stanje in vrednost zbranih enot je mogoče kadar koli preveriti z uporabo kode na kartici, ki vsebuje login in geslo za račun.

Z naložbenim portfeljem upravlja posredniška platforma, namen tega pa je zaščititi novega investitorja pred izgubo ali krajo sredstev z računa. Vendar pa se lahko sredstva v obliki kriptovalute izplača v vsakem trenutku.

Sodobna platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu je vrsta posredniške platforme , v okviru katere lahko vsak investitor dostopa do izbrane kriptovalute na dva načina. Prvi način je nakup izobraževalnega paketa v okviru izobraževalnega paketa s kriptovaluto – takrat se kupuje samo izobraževalno gradivo, določen znesek v kriptovaluti pa se prejme gratis.

Prav tako lahko prevzamete kriptovaluto, ki je že bila kupljena v okviru paketa. Pakete lahko kupite pri partnerjih Cryptoeddu – znamk, ki ustvarjajo izobraževalne pakete, in v tem primeru preprosto vnesete osemmestno kodo, ki je priložena paketu, da pridobite dostop do brezplačnih žetonov kriptovalute. Pred tem pa se morate prepričati, ali določena znamka sodeluje s platformo Cryptoeddu. Kupite svoj Začetni paket Na strani CryptoEddu lahko zdaj po promocijski ceni prejmete Paket Ripple Plus. Ta komplet vsebuje številne e-knjige in spletne seminarje, ki se ukvarjajo z vprašanji, povezanimi z investicijami v kriptovalute, s tem povezanimi zakoni, varnostnimi vprašanji in investicijskim tveganjem, pa tudi s posebnostmi vlaganja v kriptovaluto Ripple.

Paket Ripple Plus je torej izčrpna zbirka znanja, ki lahko daje konkretne vsebinske osnove osebam, ki nikoli ni vlagala v kriptovalute ali nikoli prej ni imela stika z njimi. Poleg tega so vsakemu paketu priloženi bonusi v obliki brezplačnih enot Ripple. Število enot je odvisno od paketa, ki ga izbere stranka – na voljo je tudi možnost nakupa Začetnega paketa Ripple brez popusta.

(Paket Ripple Plus in Začetni paket Ripple lahko kupite na spletni strani Cryptoeddu)

Prevzemite svoje kripto

Enote kriptovalute, kupljene v okviru paketa, so shranjene v individualni denarnici, ki je dodeljena vsakemu nakupu. Osemmestna koda na kartici, ki je priložena kompletu, vam omogoča upravljanje z nakopičenimi sredstvi.

Če želite prevzeti svojo kriptovaluto, kliknite zavihek »Prevzem kriptovalute« na vrhu strani. Prikazalo se bo okno, v katerem morate vnesti kodo, ki ste jo prejeli, in e-poštni naslov, podan ob naročilu.

(Mesto, kamor je treba vnesti kodo)

Omeniti velja, da CryptoEddu v primerjavi z drugimi spletnimi mesti, kjer lahko kupite kriptovaluto, odlikujejo številna sodelovanja s podjetji, ki ponujajo brezplačne enote kriptovalute, priložene izobraževanjem. Zato lahko na spletni strani Cryptoeddu izvedete tudi prevzem kriptovalute, priložene kompletu, kupljenemu izven same platforme. Takrat je postopek za prejem kriptovalute enak kot v primeru izobraževalnega paketa s kriptovalutami, ki je bil kupljen neposredno na spletni strani Cryptoeddu.

Post Author: admin

2 Replies to “Cryptoeddu – vaša platforma s kriptovaluto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *