Site Loader

Létezik biztonságos kriptovaluta-tároló módszer? Folyamatosan hallani hekkertámadásokról, miszerint kriptovaluta-fiókokat és virtuális pénztárcákat törnek fel a kriptotőzsdén. Melyik a kriptovaluta vásárlásának, tárolásának és átvételének legbiztonságosabb módja? Ez egy olyan kérdés, amelyet mind kezdő befektetők, mind pedig ezen ágazat szakértői feltesznek magukban. Szerencsére létezik biztonságos opció kezdőknek, pl. a kriptovalutát magában foglaló oktatócsomag.

Kriptovalutákba való befektetés – kifizetődő trend vagy elképzelt buborék

Habár kriptovaluták már több mint egy évtizede léteznek, mindössze pár éve népszerűek csak. Mivel 2015-2017-ben a Bitcoin nem várt, óriási növekedést mutatott, a kriptovalutákba való befektetés olyan divatos lett, hogy azok is hallani kezdtek róla, akik korábban nem foglalkoztak befektetésekkel. Ezekben az években rengetegen döntöttek úgy, hogy szerencsét próbálnak kriptovaluták vásárlásával. Azonban 2017 után a Bitcion ára csökkenni kezdett, és kevesen várták, hogy visszatér a magas árfolyam. A befektetők más virtuális pénzbe kezdtek fektetni, pl. a Ripple-be, a TRON-ba, és a Litecoinba.

Kiderült azonban, hogy a Bitcoin sokkal gyorsabban visszatért eredeti állapotába, mint gondolták volna, és újra nyer az értékén. A befektetők számára ez egy jel, hogy a kriptovalutákat „ciklikus” eszközként kell kezelni, amelynek értéke időnként drasztikusan csökken, olykor drasztikusan nő. A piac stabilitásának perspektívájából nézve nem túl előnyösek az ilyen ingadozások, azonban ez azt is jelenti, hogy a kriptovaluta egy igen kiváló spekulációs eszköz.

Pénzbefektetés – kezdd a…

Nagyon sok olyan szabály van, amelyeket a kezdő befektetőknek figyelembe kellene venniük. Mielőtt elkezdődik a befektetés folyamata, érdemes legalább pár elérhető opció közül választani. Az alapos felkészülés ugyanolyan fontos, mint a pénzalapok befektetése – soha nem szabad olyan eszközt vásárolni, amelyet nem ismerünk.

Határozottan rossz ötlet az összes felhalmozott megtakarításunkat egyszerre befektetni. A szakértők általában azt tanácsolják, hogy a pénzünk max. húsz százalékát fordítsuk egyszerre befektetésekre, és soha ne vegyünk fel kölcsönöket befektetés céljából. Az is jó, ha a befektetési portfóliónk többféle elemből áll: háromtól ötig, például: két kriptovaluta, arany, két részvénycsomag.

Ideális kezdet – Kezdő csomag kriptovalutával

A kezdő befektetők számára ideális megoldás az oktatócsomag, amely kriptovalutát is magában foglal, mivel használatával tapasztalatokat szerezhetnek. A kriptovalutát tartalmazó oktatócsomag célja a befektetés terén történő oktatás és az e-pénz kezelésének megtanulása. A tudás átadása e-bookokon, webináriumokon és online tanfolyamokon keresztül zajlik. A segítségükkel egy amatőr befektető a befektetés alapjain kívül megtanulja a kriptovalutákba való befektetés jellegzetességeit, valamint azt, hogy hogyan érdemes kezelni az adott kriptovalutát.

Minden oktatócsomagban az ügyfél ingyenes kriptovalutákat is kap.  Többféle csomag létezik, eltér az ingyenes kriptovaluták fajtája és mennyisége. Azért vannak ingyenes kriptovaluták is a csomagban, hogy segítsenek a kezdő befektetőknek az oktatóanyaggal megszerzett tudást a gyakorlatban is hasznosítani. Az összegyűjtött egységek állapotát és számát bármikor ellenőrizhetjük az ún. kártyakód segítségével, amely magában foglalja a fiók felhasználónevét és jelszavát is.

A befektetési pénztárca közvetítői felületen keresztül kerül kezelésre. Ez megvédi a kezdő befektetőt attól, hogy elveszítse vagy ellopják tőle a fiókjában lévő egységeket. A kriptovaluták formájában őrzött egységeket bármikor pénzesíteni is lehet.

Egy modern felület, a Cryptoeddu

A Cryptoeddu egy olyan közvetítő felület, amelynek keretein belül minden befektető kétféle hozzáférést kaphat az adott kriptovalutához. Az első módszer, hogy olyan oktatócsomagot vesz, amelyhez ingyenes kriptovaluta is jár. Ebben az esetben csak oktatóanyagokat vásárol, és egy adott mennyiségű kriptovalutát ingyenesen kap meg.

A másik módszer a kriptovaluta átvétele, a korábban megvásárolt csomag jogán. A csomagokat a Cryptoeddu (oktatóanyagokat létrehozó márkák) partnereinél lehet megvenni. Ebben az esetben elég annyi, hogy a csomaggal együtt átvett nyolc számjegyű kódot elég beírni az ingyenes kriptovaluta-tokenek átvételéhez. Azonban mielőtt ezt megtennénk, meg kell győződnünk róla, hogy az adott márka kompatibilis-e a Cryptoeddu felülettel. Vedd meg a Kezdő Csomagodat a CryptoEddu  honlapon, jelenleg akciós áron kapható a Ripple Plus Csomag. Ez a csomag egy csomó e-bookot és webináriumot foglal magában, amelyek a kriptovalutákba való befektetést, a velük kapcsolatos jogot, a biztonsági kérdéseket, a kockázatot és a Ripple kriptovalutába való befektetés sajátosságait tárgyalják.

A Ripple Plus Csomag tehát egy igen bő tudásforrás, amely biztos alapot nyújt azok számára, akik korábban sosem fektettek be kriptovalutákba és nem is nagyon hallottak még róluk. Ezenfelül minden csomaghoz ingyenes Ripple egységek is járnak. Az egységek mennyisége attól a csomagtól függ, amelyet az ügyfél választ. Ripple Kezdő Csomag vásárlása is lehetséges, bár erre nem érvényes az akció.

(A Ripple Plus Csomagot és a Ripple Kezdő Csomagot a Cryptoeddu honlapon lehet beszerezni)

Vedd át a kriptovalutádat

A csomag keretein belül átvett kriptovaluta-egységek az egyes vásárlásokhoz társított egyéni pénztárcában kerülnek tárolásra. A csomaghoz adott kártyán lévő nyolc jegyű számkód segítségével úgy rendelkezünk az összegről, ahogy szeretnénk.

A kriptovaluta átvételéhez kattints a „Kriptovaluta átvétele” fülre a honlap legtetején. Megjelenik egy ablak, amelybe be kell írni az átvett kódot valamint a rendeléskor megadott e-mail-címet

(Ide kell írni a kódot)

Érdemes megjegyezni, hogy más olyan szolgáltatók esetén, akiktől kriptovalutát vehetünk, a CryptoEddu abban különbözik, hogy jelentős számú közreműködő partnereik száma miatt az oktatócsomaghoz ingyenes kriptovaluta-egységek is járnak. Ezért a Cryptoeddu honlapján a felületen kívül vásárolt csomaghoz tartozó kriptovalutákat is átvehetjük. Ebben az esetben a kriptovaluta átvételének folyamata ugyanolyan, mint közvetlenül a Cryptoeddu honlapján vásárolt kriptovalutát tartalmazó csomag esetében.

Post Author: admin

3 Replies to “Cryptoeddu – felület és kriptovaluta neked”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *