Site Loader

Има ли начин за безопасно съхраняване на криптовалутата? Напоследък все повече се говори за хакерски атаки върху сметки от криптоборсата или от виртуалните портфейли. Коя опция за покупка, съхранение и получаване на криптовалутата е най-сигурна? Този въпрос си задават както начинаещите инвеститори, така и експертите в тази област. За щастие, има сигурна опция за старт, като образователните пакети с криптовалута.

Инвестиране в криптовалути – изгодна тенденция или измислен надут балон

Въпреки че криптовалутите съществуват повече от десетилетия, едва преди няколко години започнаха да се радват на всеобщ интерес. Поради изключителното нарастване на курса на Биткойна през 2015-2017 години, инвестициите в криптовалути станаха толкова модни, че предизвикаха интереса дори на хора, които преди това не са били заинтересовани от инвестиране. Именно тогава мнозина поискаха да опитат късмета си с покупка на криптовалута. Но след декември 2017 г. цената на Биткойна започна драстично да спада и малцина дочакаха връщането на тази валута на предишните нива. Инвеститорите са прехвърлиха на други виртуални пари, като Рипъл (Ripple), ТРОН (TRON) и Лайткойн (Litecoin).

Оказа се обаче, че Биткойн отново се върна във форма и то много по-бързо от очакваното и сега отново увеличава стойността си. За инвеститорите това е знак, че криптовалутите могат да се считат за „цикличен“ актив, който от време на време драстично увеличава стойността си, след което бързо я губи. Погледнато от перспективата на стабилността на пазара, такива колебания не са особено желателни, но в същото време означават, че криптовалутите са се превърнали в отличен актив за спекулация.

Депозиране на средства – започнете от…

Съществуват много принципи, от които трябва да се ръководят начинаещите инвеститори. Но преди да започнат с инвестирането, трябва да обмислят най-малко няколко достъпни възможности. Теоретичната подготовка е етап също толкова важен колкото и депозирането на средства – никога не трябва да се купуват активи, които не се познават.

Определено е лоша идеята да се инвестират всички натрупани спестявания наведнъж. Обикновено експертите съветват да предназначите за инвестиране еднократно до двадесет процента от притежаваните суми за инвестиции и никога да не вземате кредити, за да инвестирате. Добре е също така да разделите инвестиционния портфейл на няколко части – от три до пет – за различни видове активи, например: две за криптовалути, за злато, два пакета за акции.

Идеален старт – Стартов пакет с криптовалута.

За начинаещите инвеститори интересна алтернатива за придобиване на самостоятелен опит са образователните пакети с криптовалута. Целта на образователния пакет с криптовалута е образование в областта на инвестирането и управлението на електронните монети. Знанията се предоставят посредством образователни материали от рода на електронни книги, уебинари и онлайн обучения. С тяхна помощ аматьорът в инвестициите ще опознае основите на инвестирането, характеристиката на инвестицията в криптовалута и как най-добре да управлява избраната криптовалута.

С всеки образователен пакет, освен материалите, клиентът получава безплатни единици криптовалута. Съществуват много видове пакети, които се различават по предлаганата безплатна криптовалута и нейното количество. Добавянето на подобен гратис има за задача да насърчи начинаещите инвеститори да използват на практика получените от обучението знания. Състоянието и стойността на натрупаните единици може да се провери по всяко време чрез т.нар. код на картата, която съдържа данните за вход и парола за акаунта.

Инвестиционният портфейл се управлява посредством посредническа платформа, която трябва да защити начинаещия инвеститор от загуба или кражба на средствата по сметката. Но средствата под формата на криптовалута могат да бъдат осребрени по всяко време.

Модерна платформа – Cryptoeddu.

Cryptoeddu е вид платформа за посредничество, в рамките на която всеки инвеститор може да получи достъп до избраната криптовалута по два начина. Първият начин е допълнително закупуване на образователен пакет в рамките на образователния пакет с криптовалута – тогава купува само образователни материали, а получава безплатно определена квота с криптовалута.

Съществува също така възможност за получаване на криптовалутата, която е била по-рано закупена в рамките на пакета. Пакетите могат да се купят от партньорите на Cryptoeddu – марките, създаващи образователните пакети, и в тази случай е достатъчно да впишете доставеният заедно с пакета осемцифрен код, за да получите достъп до безплатните токени с криптовалута. Обаче преди това трябва да се уверите, че дадената марка си сътрудничи с платформата Cryptoeddu. Ако купите своя „Стартов пакет“ от сайта на CryptoEddu, можете в този момент, на промоционална цена, да получите „Пакет Рипъл плюс“. Този комплект съдържа редица електронни книги и уебинари, които разглеждат въпроси, свързани с инвестициите в криптовалути, действащите закони за тях, теми за безопасност и инвестиция на риска, а също специфика на инвестициите в криптовалутата Рипъл.

Следователно пакетът „Рипъл плюс“ представлява изчерпателно помагало със знания, което може да даде солидни теоретични познания на човек, който никога по-рано не е инвестирал в криптовалути или дори не е имал някакво съприкосновение с тях. Освен това, към  всеки пакет се добавят бонуси под формата на безплатни Рипъл единици. Броят на единиците зависи от пакета, който клиентът избира – има също и опция за закупуване на „Стартов пакет Рипъл“ без отстъпка.

(Пакет „Рипъл Плюс“ и „Стартов пакет Рипъл“ можете да вземете от Cryptoeddu сайта)

Вземете своята криптовалута.

Закупените в рамките на пакета единици криптовалута се съхраняват в индивидуални портфейли, приписани към всяка покупка. Осемцифреният код на картата, добавен към комплекта, дава възможност да разполагате с натрупаните средства.

За да вземете своята криптовалута, трябва да кликнете в раздела „Получаване на криптовалутата“ най-отгоре в страницата. Ще се появи прозорец, в който трябва да впишете получения код и посочения при поръчката имейл адрес.

(Място, на което трябва да впишете кода)

Трябва да отбележим, че в сравнение с други уебсайтове, от които можете да си купите криптовалута, CryptoEddu се отличава с многобройните си партньорства с компании, предлагащи безплатни единици криптовалута, добавени към обученията. Затова на Cryptoeddu сайта можете да осъществите също получаване на добавената към комплекта криптовалута, закупена извън самата платформа. В този случай процедурата за получаване на криптовалута е идентична с тази при образователния пакет с криптовалута, закупен директно от Cryptoeddu сайта.

Post Author: admin

One Reply to “Cryptoeddu – Вашата платформа с криптовалута”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *