Site Loader
Rock Street, San Francisco

În vremuri de hegemonie pe internet, investiția nu putea fi mai ușoară. Cu toate acestea, multe persoane nu sunt convinse să investească, deoarece se tem de pierderi mari sau simt că au prea puține cunoștințe pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, merită să amânați investițiile la nesfârșit?

Investiția – Gândiți-vă la viitor

În urmă cu câțiva ani, mulți oameni ar fi fost îngroziți, dacă cunoscuții lor ar spune că dețin o parte din portofoliul lor de investiții în criptomonede – un tip de monedă virtuală, care este securizată prin diferite metode criptografice și generată digital. Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat, iar investitorul contemporan este considerat un tradiționalist îndărătnic, dacă nu are un cont în criptomonedă sau nu a tranzacționat niciodată nicio criptomonedă.

Criptomonedele sunt cel mai popular activ din lume, iar investițiile în acestea nu sunt doar pentru pasionații de tehnologie. În zilele noastre, multe companii conservatoare integrează criptomonedele în platformele lor într-o formă sau folosesc monede virtuale ca mijloc de a introduce alte tipuri de produse. În octombrie anul trecut, PayPal a lansat un nou serviciu, care le-a permis titularilor de cont să cumpere, să vândă sau să stocheze criptomonede sau să le folosească pentru a cumpăra produse de la 26 de milioane de vânzători diferiți.

„Trecerea la forma de valută digitală este inevitabilă, cu beneficii clare în ceea ce privește integrarea financiară și accesibilitatea; eficiența, viteza și rezistența sistemului de plăți și capacitatea guvernelor de a plăti bani rapid cetățenilor” – a declarat Dan Schulman, președinte și director general PayPal, într-un comunicat de presă. Aceasta înseamnă că acum este momentul potrivit pentru a începe prima voastră investiție digitală.

Comandați un kit

Principii de investiții – diversificare

Cu toate acestea, este suficient să cumperi o criptomonedă oarecare? Desigur că nu! Acest comportament este foarte neînțelept. Cu toate acestea, există metode de reducere a riscului atunci când investiți în orice activ.

Diversificarea este o strategie de gestionare a riscurilor, care combină o varietate de investiții în cadrul unui portofoliu. Un portofoliu bine diversificat conține multe tipuri diferite de active sau instrumente de investiții, în scopul de a reduce riscul general. Această mișcare se bazează pe presupunerea că un portofoliu format din mai multe investiții diferite va produce, în medie, randamente pe termen lung mai mari și va reduce riscul de a vă pierde tot capitalul.

Diversificarea funcționează prin atenuarea riscului general din portofoliu, deoarece rezultatele pozitivă a unor investiții neutralizează rezultatele negative a altora. Beneficiile diversificării au loc numai atunci când activele nu sunt perfect corelate – adică reacționează în moduri diferite și adesea opuse, la influențele pieței.

Criptomonedele de viitor

Completarea unui portofoliu de investiții ar trebui să înceapă cu selectarea monedelor electronice orientate spre viitor. Desigur, se pot întâlni multe produse interesante pe piață, precum Stellar și Bitcoin Cash. Stellar este o tehnologie de plată menită să implice instituțiile financiare și să reducă cât mai mult costurile și timpul necesar transferurilor internaționale.

Funcționarea Stellar este analogă celor mai multe tehnologii de transfer descentralizate. Suportă o rețea de servere descentralizate cu un registru distribuit, care se actualizează la fiecare 2 până la 5 secunde pe toate nodurile. Fiecare nod din rețeaua Stellar selectează un set diferit de noduri „de încredere”. Odată ce tranzacția este confirmată de toate nodurile din rețea, aceasta este considerată aprobată. Acest proces simplificat face ca rețeaua Stellar să fie extrem de rapidă și poate procesa până la 1000 de operațiuni de rețea într-o secundă. Token-urile Stellar (un token este o monedă virtuală produsă de rețea) sunt, prin urmare, considerate o soluție excepțional de inovatoare.

Când vine vorba de Bitcoin Cash, principalele sale avantaje sunt prețul redus și viteza cu care tranzacționează. Această viteză pe lanțul Bitcoin, cunoscută a fi lentă, este posibilă deoarece tehnologia Bitcoin Cash este mai scalabilă, ceea ce înseamnă că mai mulți oameni pot tranzacționa în același timp pe lanțul block. În plus, creatorii Bcash implementează rapid îmbunătățiri, care cresc scalabilitatea lanțului block, ceea ce îi conferă un potențial mare de utilizare în viitorul apropiat.

Comandați un kit

Află cum să investești

Setul Netricoin – cum funcționează?

Atât Stellar, cât și Bitcoin Cash pot fi achiziționate în setul Netricoin. Setul Netricoin este un produs format din școlarizări, webinarii, cărți electronice și instrumente didactice, discutând aspecte legate de investiții pentru începători și, în special, – de diversificarea portofoliului de investiții. Toate aceste materiale sunt destinate persoanelor care doresc să își extindă cunoștințele despre subiectele legate de investițiile în criptomonede.

Cu toate acestea, factorul care confirmă că setul Netricoin diferă de alte cursuri constă în unitățile de criptomonede gratuite atașate acestuia – Stellar și Bitcoin Cash, în raport de unu-la-unu. O astfel de gratuitate este concepută pentru a încuraja tinerii investitori să-și diversifice criptomonedele și investițiile ulterioare. Este demn de remarcat faptul că criptomoneda este stocată într-un cont special de broker, pentru a proteja împotriva greșelilor participanților la curs sau a furtului criptomonedei de către hackeri.

 Netricoin – cum să cumperi și să folosești

Setul Netricoin asigură adăugarea gratuită a criptomonedei în multe feluri. În primul rând, tranzacția are loc întotdeauna offline. Într-un plic securizat corespunzător, trimis după achiziționarea produsului Netricoin, cursantul va găsi un card cu codul de acces Netricoin. Acest cod de pe card este atât login-ul, cât și parola pentru portofelul în care este stocată criptomoneda.

Cursantul care a primit Cardul Netricoin are acces la previzualizarea valorii criptomonedei acumulate, cu toate acestea, pentru a o retrage, este necesară verificarea electronică. Doar după introducerea codului de pe card și verificarea identității, este posibilă gestionarea fondurilor acumulate în cont. Instrucțiunile detaliate despre cum să verificați contul, să retrageți sau să gestionați o criptomonedă sunt furnizate electronic. În caz de întrebări, cumpărătorul Netricoin poate contacta consultantul.

Pentru a obține setul Netricoin, vă rugăm să contactați vânzătorul și să programați o conversație telefonică, în timpul căreia vor fi prezentate oferta și modul în care funcționează produsul. După achiziție, clientul obține acces la materialele educaționale trimise prin e-mail, posibilitatea de a se înscrie la webinarii și de a vizualiza valoarea criptomonedei acumulate. În același timp, va fi trimis prin poștă Cardul Netricoin cu codul  – acesta poate fi ridicat după prezentarea unui document care confirmă identitatea

Ridicarea criptomonedei acumulate este foarte simplă – trebuie să contactați vânzătorul, să furnizați codul și numărul portofelului, către care vor fi transferate fondurile, și să așteptați sfârșitul acțiunii. Atât Stellar, cât și Bitcoin Cash pot fi încasate în orice moment de către client.

Cui îi este destinat setul Netricon? Aceasta este o opțiune excelentă pentru amatorii de investiții și pentru acele persoane, care nu au investit încă online sau nu doresc să o facă din cauza posibilității unui atac de hacker sau a unor reglementări de neînțeles în ceea ce privește investițiile în criptomonede la bursă. Setul Netricoin permite diversificarea eficientă și rapidă a portofoliului cu ajutorul criptomonedelor și susține, de asemenea, învățarea investițiilor profesionale online.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *