Site Loader
Rock Street, San Francisco

Във времена на интернет хегемония, инвестирането е изключително лесно. Много хора обаче не смеят да инвестират, защото се страхуват от големи загуби или смятат, че имат твърде малко знания по инвестиране. Заслужава ли си обаче безкрайното отлагане на инвестирането?

Инвестиране – помислете за бъдещето

Преди няколко години много хора щяха да се ужасят, ако приятелите им бяха казали, че част от инвестиционния им портфейл е с криптовалути – вид виртуална валута, която е обезопасена чрез различни криптографски методи и се генерира цифрово. Времената се промениха и съвременният инвеститор се счита за непокаян традиционалист, ако няма сметка за криптовалута или никога не е търгувал с криптовалута.

Криптовалутите са най-популярният актив в света и инвестирането в тях не е само за ентусиасти на технологиите. В днешно време много консервативни компании интегрират криптовалута в своите платформи под някаква форма или използват виртуални монети като средство за стартиране на други видове продукти. Миналия октомври PayPal стартира нова услуга, която позволява на притежателите на сметки да купуват, продават или съхраняват криптовалута или да я използват за закупуване на продукти от 26 милиона различни търговци на дребно.

 „Преходът към цифрова валута е неизбежен, а това носи ясни ползи по отношение на финансовата интеграция и достъпността; ефективност, бързина и устойчивост на платежната система, както и възможност за правителствата да плащат пари бързо на гражданите “ – заяви в прессъобщение Дан Шулман, президент и главен изпълнителен директор на PayPal. Това означава, че сега е подходящият момент да започнете първата си дигитална инвестиция.

Поръчайте комплект

Разберете как да инвестирате

Принципи на инвестиране – диверсификация

Достатъчно ли е обаче закупуването на една, каквато и да е криптовалута? Разбира се, че не! Това поведение е много неразумно. Съществуват обаче методи за намаляване на риска при инвестиране в който и да е актив.

Диверсификацията е стратегия за управление на риска, която комбинира разнообразни инвестиции в рамките на портфейл. Добре диверсифицираният портфейл съдържа много различни видове активи или инвестиционни инструменти с цел намаляване на общия риск. Този ход се основава на предположението, че портфейл, съставен от много различни инвестиции, ще донесе средно по-висока дългосрочна възвръщаемост и ще намали риска от загуба на целия капитал.

Диверсификацията работи чрез смекчаване на общия риск в целия портфейл, тъй като положителните резултати на някои инвестиции неутрализират отрицателните резултати на други. Ползите от диверсификацията съществуват само когато активите не са перфектно свързани – тоест реагират на пазарните влияния по различни и често противоположни начини.

Криптовалутите на бъдещето

Съставянето на инвестиционен портфейл трябва да започне с избора на ориентирани към бъдещето електронни монети. Разбира се, на пазара има много интересни продукти, като Стелар и Биткойн Кеш.

Стелар е платежна технология, предназначена за включване на финансови институции, както и намаляване на разходите и времето, необходимо за международни преводи, доколкото е възможно.

Работата на Стелар е аналогична на повечето децентрализирани технологии за трансфер. Поддържа мрежа от децентрализирани сървъри с разпределена книга, която се актуализира на всеки 2 до 5 секунди на всички възли. Всеки възел в мрежата Стелар избира различен набор от „надеждни“ възли. След като транзакцията бъде потвърдена от всички възли в мрежата, тя се счита за потвърдена. Този опростен процес прави мрежата на Стелар изключително бърза и може да обработи до 1 000 мрежови операции за една секунда. Следователно токените Стелар (токен е виртуална валута, произведена от мрежата) се считат за изключително иновативно решение.

Що се отнася до Биткойн Кеш, основните му предимства са ниската цена и скоростта, с която извършва транзакции. Тази скорост във веригата Биткойн, известна със своята бавност, е възможна, тъй като технологията Биткойн Кеш е по-мащабируема, което означава, че повече хора могат да извършват транзакции по блокчейн едновременно. В допълнение, разработчиците на Биткойн Кеш бързо внедряват подобрения, които увеличават мащабируемостта на блокчейн, което му дава голям потенциал за използване в близко бъдеще.

Поръчайте комплект

Разберете как да инвестирате

Комплект Нетрикойн – как работи?

Стелар и Биткойн Кеш могат да бъдат закупени с комплекта Нетрикойн. Нетрикойн е продукт, който се състой от обучения, уебинари, електронни книги и учебни помагала, обсъждащи въпроси, свързани с инвестиции за начинаещи, и по-специално – диверсификация на инвестиционния портфейл. Всички тези материали са предназначени за хора, които искат да разширят познанията си по теми, свързани с инвестиции в криптовалути.

Това, което прави Нетрикойн по-различен от другите курсове, е включените към него безплатни единици криптовалута – Стелар и Биткойн Кеш, в съотношение 1:1. Този гратис е предназначен да насърчи младите инвеститори да диверсифицират собствените си криптовалути и по-нататъшни инвестиции. Заслужава да се отбележи, че криптовалутата се съхранява в специален брокерски акаунт, като така има за цел да предпази участниците в курса от правене на грешки или кражба на криптовалутата от страна на хакери.

Нетрикойн – как се купува и се ползва

Нетрикойн предпазва криптовалутата, добавена като безплатен бонус по много начини. Първо, транзакцията винаги се случва офлайн. В съответно защитен плик, изпратен след закупуване на продукта Нетрикойн, курсантът ще намери карта с код за достъп Нетрикойн. Кодът на картата също така представлява потребителското име и паролата за портфейла, на който се съхранява криптовалутата.

Курсант, който е получил карта Нетрикойн, има достъп до преглед на на стойността на натрупаната криптовалута, но за да я изтегли, е необходима електронна проверка. Едва след въвеждане на кода от картата и проверка на самоличността е възможно да се управляват средствата, натрупани по сметката. Подробни инструкции, обясняващи как се проверява сметката, как се тегли или се управлява криптовалутата, се предоставят по електронен път. В случай на въпроси, купувачът на Нетрикойн може да се свърже с консултант.

За придобиването на Нетрикойн, трябва да се осъществи връзка с продавача и да се насрочи телефонен разговор, по време на който ще бъде представена оферта и начина на работа на продукта. След покупката, клиентът получава достъп до образователни материали, изпратени по електронна поща, възможност да се регистрира за уебинари и да види стойността на натрупаната криптовалута. В същото време, по пощата се изпраща Карта Нетрикойн с код – може да бъде взета след представяне на документ, потвърждаващ самоличността.

Получаването на натрупаната криптовалута е много лесно – свържете се с продавача, предоставете кода и номера на портфейла, на които да бъдат преведени средствата, след което изчакайте края на транзакцията. Клинетът по всяко време може да осребри Стелар и Биткойн Кеш.

За кого е комплектът Нетрикойн? Това е отличен вариант за инвестиционни ентусиасти и тези, които все още не са инвестирали онлайн или не искат да го направят поради възможността за хакерска атака или неразбираеми разпоредби относно инвестирането в криптовалути на фондовата борса. Нетрикойн дава възможност за ефективна и бърза диверсификация на портфейла с помощта на криптовалути, а също така подпомага усвояването на професионални онлайн инвестиции.

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *