Site Loader

Podle posledních studií by stále více lidí chtělo začít investovat úspory, ale nejsou si jisti, kde začít. Když jsou v sázce peníze, běžný člověk si dvakrát rozmyslí, než investuje kapitál do projektu, kterému nerozumí. Abyste však mohli začít uvažovat o investicích, musíte mít alespoň základní znalosti. A jak je získat? O tom níže?

Proč lidé chtějí investovat?

Ochota populace investovat se obvykle objeví spolu s bohatnutím společnosti. Chudí lidé bez úspor si ze zřejmých důvodů nemohou dovolit hotovostní investice. Když však máme peníze navíc, investice se jeví jako přirozený průběh věcí. Akce by však měly začít získáním příslušných teoretických znalostí. Ale kde znalosti získat? Zde je několik návrhů.

  • Odborná příprava v učebně – charakteristika školení

Školení na témat investic se konají v každém větším městě. Jejich výhodou je možnost dialogu a získání soukromé pomoci od mentora. Bohužel, školení prováděné skutečnými odborníky jsou také velmi drahá. Amatér může mít také problémy s rozlišením odborně prováděného výcviku od takového průměrné kvality.

Stojí to za to?

Ano, ale pouze pokud se o oblast zajímáme nebo se chceme setkat s konkrétním mentorem. Varovat však můžeme před školením z koučování, které často pod záminkou přípravy zúčastněných na investování neposkytují žádné znalosti.

  • Online webináře – charakteristika

Webináře jsou pohodlným způsobem, jak získat informace z prakticky každého oboru. Webináře pořádané odborníky nebo amatéry jsou levnou a snadno dostupnou náhradou za výuku v učebně. Každý začínající investor by měl začít od lekcí prováděných prostřednictvím webinářů. Stejně jako u školení i amatéři mohou mít potíže s rozlišením hodnotného obsahu od internetových podvodů a spamu.

Stojí to za to?

Rozhodně ano, zvláště pokud jste doposud vůbec neinvestovali a nejste si jisti, zda je to pro Vás.

  • Vzdělávací balíčky s kryptoměnou

V poslední době se na trhu objevil nový způsob vzdělávání o investování do kryptoměn. Jde o vzdělávací balíčky, které obsahují celou řadu materiálů připravujících od základů po první investici. Balíček zahrnuje e-booky, webináře, školení, všechny druhy příruček a glosáře pojmů souvisejících s kryptoměnami. Balíčky zdarma obsahují určitý počet jednotek vybrané kryptoměny. Kupující s ní proto může nakládat v rámci první investice a získané znalosti využít v praxi.

Objednejte si balíček

Zjistěte, jak investovat

Balíček Ripple podle našeho názoru – hlavně pro začátečníky  

Balíček Ripple je sada e-booků, webinářů a vzdělávacích materiálů určených pro amatéry investic do kryptoměny Ripple. Balíček obsahuje tzv. kartu Ripple, díky které můžete získat přístup k bezplatným jednotkám kryptoměny a zahájit praktickou část investice.

Vzdělávací materiály dostupné v rámci „ balíčku Ripple“, jsou rozsáhlé a obsahují komplexní přehled znalostí nejen o kryptoměnách, ale také o investování obecně. Srozumitelnost obsahu činí, že je to výjimečně dobrá pozice pro každého, kdo by rád zahájil své dobrodružství investicemi do kryptoměny Ripple. Je to pravděpodobně první taková nabídka na českém trhu.

Sada materiálů a karta KOD Ripple

Jedním z nejinovativnějších řešení používaných v Balíčku XRP je doplnění vzdělávacích materiálů v podobě tzv. Karty Ripple obsahující kód Ripple, který Vám poskytuje přístup ke zcela bezplatných jednotkám kryptoměny TRON, jako dárek zdarma k balíčku. KOD Ripple je ve skutečnosti přihlašovací jméno a heslo pro účet, na kterém jsou uloženy jednotky kryptoměny, které si může majitel balíčku kdykoli vybrat. K účtu má přístup pouze osoba s Kartou s kódem Ripple. Pro vyplacení jednotek Rippla je nutné se telefonicky zkontaktovat se zprostředkovatelem, který se o kryptoměnu stará. Přítomnost zprostředkovatele má za cíl zabezpečení začínajících investorů proti ztrátám mincí v důsledku obchodování s nimi na kryptoburze. Karta přístupu Ripple je možnost pro ty, kteří dávají přednost offline ukládání mincí.

Placené materiály a bezplatný Ripple – pro koho je tento balíček určen?

Balíček Ripple (XRP) pravděpodobně nebude zajímat fanoušky kryptoburzy, ale je to zajímavé, moderní řešení věnované amatérům investic. Ve srovnání se školením, Balíček Ripple nabízí rozhodně více za mnohem nižší cenu. Velkou výhodou jsou také bezplatné jednotky kryptoměny, díky nimž může investor téměř okamžitě přejít na praktickou stránku správy kapitálu.

Situace na trhu školení, webinářů nebo dostupnosti vzdělávacích materiálů je rozhodně lepší než před pěti lety. Objevily se nové služby nabízející výuku od nuly, produkty jako Balíček Ripple (XRP), stejně jako nové metody investic, jako jsou kryptoměny. Zájem o tyto materiály stále roste, což znamená, že lidé se chtějí stát aktivními a zvyšovat své vlastní bohatství, což samozřejmě všem velmi přejeme. Velká poptávka a vysoká kvalita produktu vede k tomu, že názory na Balíček Ripple jsou z velké části pozitivní. Takže možná … čas to vyzkoušet? 

Objednejte si balíček

Post Author: admin

One Reply to “Investice pro amatéry – školení, webináře nebo Balíček Ripple? Zde je naše názory”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *