Site Loader

Există un mod pentru păstrarea sigură a criptovalutelor? În final mereu se vorbește despre atacurile hackerilor de pe conturile criptobursei sau portofelele virtuale. Ce opțiune de cumpărare, păstrare și ridicare a criptovalutelor este cea mai sigură? Aceasta este întrebarea, pe care și-o pun atât investitorii începători, cât și experții din acest domeniu. Din fericire există opțiuni de start sigure, precum pachetele educaționale cu criptovalută.

Investirea în criptovalută – tendință rentabilă sau un balon imaginar

Deși criptovalutele există deja de peste un deceniu, abia acum câțiva ani au fost primite cu un interes răspândit. Din atenție pentru creșterea specială a Bitcoin-ului din anii 2015-2017, investițiile în criptovalute au devenit atât de la modă, încât au început să ajungă la persoanele, care mai devreme nu se interesau de investiții. Tocmai în acei ani mulți și-au dorit să își încerce norocul prin cumpărarea criptovalutelor. Însă după decembrie 2017, Bitcoin-ul a început să scadă drastic și puțin vedeau revenirea acestei valute la gloria de altădată. Investitorii au dat vina pe alte monede virtuale, precum Ripple, TRON, Litecoin.

S-a demonstrat însă că Bitcoin a revenit la formă cu mult mai repede, decât era așteptat și în această clipă câștigă din nou în valoare. Pentru investitori este un semnă, că putem considera criptovalutele o activă „ciclică”, care la ceva timp își mărește drastic valoarea, după care o pierde repede. Privind din perspectiva stabilității pieței, astfel de fluctuații nu sunt în special dorite, însă în același timp înseamnă, că criptovalutele au devenit o activă excepțională pentru speculare.

Investirea fondurilor – începeți de la …

Există multe reguli, pe care investitorii începători ar trebui să le urmeze. Înainte de a începe procesul de investiție, trebuie să luăm în considerare câteva opțiuni disponibile. Pregătirea teoretică este o etapă la fel de impotantă, ca și investirea fondurilor – niciodată nu ar trebui să se cumpere activele, care nu sunt cunoscute.

O idee foarte proastă, este investirea întregilor economii strânse dintr-o dată. Experții de obicei sfătuiesc, să destinăm investiției o singură dată până la douăzeci la sută din suma deținută, niciodată făcând credite pentru scopul investiției. Este bine de asemenea să împărțim portofelul de investiții în câteva – de la trei la cinci – active de diferite tipuri, ca de exemplu: două criptovalute, aur, două pachete de.

Startul ideal – Pachetul de Start cu criptovalută

Pentru investitorii începători o alternativă interesantă pentru obținerea experienței pe propria mână, sunt pachetele educaționale cu criptovalută. Scopul pachetului educațional cu criptovalută este educația în domeniul investiției și gestionarea e-monedei. Cunoștiințele sunt transmise prin intermediul materialelor educaționale de genul e-book-uri, webinarii și școlarizări online. Prin intermediul lor, amatorul în investiții cunoaște bazele investiției, caracteristica investiției și cum să gestioneze cel mai bine criptovaluta aleasă.

În fiecare pachet educațional, pe lângă materiale, clientul obține gratuit unități de criptovalută. Există multe tipuri de pachete, care se deosebesc prin criptovaluta gratuit oferită și cantitatea acesteia. Adăugarea acestei gratuități are ca scop încurajarea investitorilor începători să profite în practică de cunoștiințele obținute prin învățare. Starea și valoarea unităților pot fi verificate în orice clipă prin intermediul așa numitului cod de pe cardul care conține login-ul și parola pentru cont.

Portofelul de investiții este gestionat prin platforma intermediară, ceea ce are ca scop protejarea investitorului începător de pierderea sau furarea fondurilor de pe cont. Însă fondurile sub forma criptovalutei pot fi transformate în bani în orice clipă.

Platforma modernă – Cryptoeddu

Cryptoeddu este tipul de platformy intermediară, în cadrul căreia orice investitor poate obține accesul pentru criptovaluta aleasă în două moduri. Primul mod este cumpărarea pachetului de școlarizare în cadrul pachetului de școlarizare cu criptovalută – atunci cumpără numai materialele educaționale și o anumită sumă în criptovalute, o obține gratuit.

Există de asemenea posibilitatea ridicării criptovalutei, care a fost deja mai devreme cumpărată în cadrul pachetului. Pachetul poate fi cumpărat la partenerii Cryptoeddu – mărci care crează pachetele educaționale și în acest caz este suficient să introducem kodul de opt cifre livrat împreună cu pachetul, pentru a obține accesul către token-urile de criptovalută. Înainte de asta însă, trebuie să ne asigurăm că marca dată, cooperează cu platforma Cryptoeddu. Cumpără-ți Pachetul de Start Pe pagina CryptoEddu se poate în această clipă obține Pachetul Ripple Plus la un preț promoțional. Acest set conține o gamă de e-book-uri și webinarii care tratează probleme legate de investițiile în criptovalute, dreptul legat de acestea, chestiunile de siguranțe și riscul investirii, dar de asemenea specificul investirii în criptovaluta Ripple.

Pachetul Ripple Plus este așadar un compendiu extins de cunoștiințe, care pot oferi baze teoretice solide persoanei, care niciodată mai devreme nu a investit în criptovalute, sau nici măcar nu a avut contact cu acestea. Suplimentar, pentru fiecare pachet sunt alăturate bonusuri sub forma unităților gratuit Ripple. Numărul unitățile depinde de pachetul, pe care îl alege clientul – există încă opțiunea Pachetului de Start Ripple, fără reducere.

(Pachetul Ripple Plus și Pachetul de Start Ripple pot fi obținute pe pagina Cryptoeddu)

Obține propriile cripto

Unitățile criptovalutei cumpărate în cadrul pachetului sunt păstrate pe portofelul individual prescris pentru fiecare achiziție. Codul de opt cifre de pe cardul alăturat setului, permite să dispuneți de fondurile depuse.

Pentru a ridica propria criptovalută, trebuie să apăsăm pe secțiunea „Ridicare criptovalute” din partea de sus a paginii. Va apărea fereastra, unde trebuie să introduceți codul primit sau oferit în momentul comenzii pe e-mail.

(Locul în care codul trebuie introdus)

Merită să observăm pe fundalul altor service-uri, pe care putem cumpăra criptovalute, că CryptoEddu se deosebește prin nenumărate cooperări cu firme care oferă unități de criptovalute gratuite alăturate școlarizărilor. De aceea pe pagina Cryptoeddu poate fi realizată de asemenea alegerea criptovalutei alăturate în setul cumpărat, pe lângă platforma în sine. Atunci procedura obținerii criptovalutei este identică, precum în cazul pachetului educațional cu criptovalută, cumpărat direct de pe Cryptoeddu.

Post Author: admin

2 Replies to “Cryptoeddu – Platformă dumneavoastră cu criptovalută”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *