Site Loader

Dijital paralarınızı güvenli bir şekilde saklama yöntemleri nelerdir? Dijital para borsalarındaki hesaplara ve dijital cüzdanlara hacker saldırıları sürekli gündemdedir. Dijital para satın alma, saklama ve çekme yöntemlerinden hangileri güvenlidir? Bu, hem başlangıç seviye yatırımcıların hem de alandaki uzmanların en sık sordukları sorular arasındadır. Neyse ki, dijital para hediyeli eğitim paketleri gibi güvenli seçenekler bulunmaktadır.

Dijital paraya yatırım – Karlı bir trend mi yoksa uydurma bir balon mu?

Dijital paralar on yıldan fazla bir süredir piyasada işlem görmektedirler. Ancak son birkaç yıl içerisinde yoğun ilgi çekmeye başlamışlardır. Bitcoin’in değerinin 2015-2017 yıllarında gösterdiği artış nedeniyle dijital paraya yatırım o kadar popüler hale gelmiştir ki yatırım konusuyla daha önce hiç ilgilenmemiş kişilerin bile ilgisini çekmeye başlamıştır. Bu yıllarda birçok kişi dijital para satın alarak şansını denemeye karar vermiştir. Ancak 2017’nin Aralık ayında Bitcoin’in değerinde radikal bir düşüş görülmüştür. Bu olay sonrasında birçok kişi bu para biriminin eski değerini tekrar kazanacağına olan umudunu yitirmiştir. Yatırımcılar Ripple, TRON, Litecoin gibi diğer dijital paralara yönelmiştir.

Ancak Bitcoin beklenenden daha hızlı bir şekilde eski formuna geri dönmüştür ve değerini hala da artırmaya devam etmektedir. Yatırımcılar için bu, dijital paraların “dönemsel” varlıklar olduğunu ve değerlerini belirli aralıklarla artırıp azalttıklarını gösteren bir işarettir. Piyasanın istikrarı açısından bakıldığında bu dalgalanmalar istenmeyen hareketlerdir. Ancak, dijital paraların spekülasyona açık varlıklar olduğunu göstermektedirler.

Yatırım yapmadan önce …

Başlangıç seviye yatırımcıların uymaları gereken birçok kural vardır. Yatırım süreci başlamadan önce en azından birkaç farklı seçenek göz önünde bulundurulmalıdır. Teorik bilgi edinme etabı, en az yatırıma başlama işlemi kadar önemlidir. Yatırımcının bilmediği bir varlığa yatırım yapması tavsiye edilmez.

Ayrıca, bütün birikimlerin topluca bir varlığa yatırılması da tehlikelidir. Uzmanlar genelde sermayenin en fazla yüzde yirmisinin yatırılması gerektiği konusunda hemfikirdirler. Yatırım yapmak için kredi çekmek çok kötü bir fikirdir. Yatırım portföyünün üç ya da beş farklı yatırım aracı türü içermesinde yarar vardır. Örneğin, portföyünüzde iki dijital para, altın ve iki hisse senedi bulunabilir.

Mükemmel başlangıç – Dijital para hediyeli Başlangıç Paketi

Başlangıç seviye yatırımcılar, tecrübe kazanmak için dijital para hediyeli başlangıç paketlerine yönelebilirler. Dijital para hediyeli eğitim paketinin amacı kullanıcıları dijital paraya yatırım ve dijital para yönetimi konusunda bilgi sahibi yapmaktır. Bilgiler e-kitaplar, webinarlar ve çevrimiçi eğitimler aracılığıyla aktarılmaktadır. Amatör yatırımcılar bu materyaller yardımıyla yatırımın temellerini, dijital paraya yatırımın püf noktalarını ve belirli bir dijital paranın yönetimi ile ilgili ayrıntıları öğrenebilirler.

Her eğitim paketi, eğitim materyallerinin yanı sıra bir miktar dijital para hediyesi içermektedir.  Birçok farklı tür paket bulunmaktadır. Paketler içerdikleri dijital paranın türü ve miktarı bakımından farklılık göstermektedirler. Hediye olarak verilen dijital para, başlangıç seviye yatırımcıların teorik bilgilerini pratiğe dökmelerine yardımcı olmaktadır. Elde edilen dijital paranın miktarı ve değeri, hesap kullanıcı adı ve şifresini içeren kartın üzerindeki kod kullanılarak kontrol edilebilir.

Yatırım portföyü aracı bir platform tarafından yönetilmektedir. Bu, başlangıç seviye yatırımcının dijital parasını kaybetmesinin ve çaldırmasının önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Ancak, dijital paranın istenen an normal paraya dönüştürülmesi mümkündür.

Modern platform – Cryptoeddu

Cryptoeddu bir aracı platformdur. Bu platform aracılığıyla yatırımcılar seçmiş oldukları dijital paraya iki yöntemle erişebilirler. İlk yöntem, dijital para hediyeli eğitim paketinin satın alınmasıdır. Bu durumda sadece eğitim materyalleri için ödeme yapılmaktadır. Dijital para hediye olarak gelmektedir.

Dijital para elde etmenin diğer bir yolu da paket kapsamında daha önceden satın alınan dijital paraların teslim alınmasıdır. Paketlerin Cryptoeddu partnerleri olan eğitim paketi üreticilerinden satın alınması mümkündür. Bu durumda, ücretsiz dijital paralara erişebilmek için paketle beraber gelen sekiz haneli kodu girmek yeterlidir. Ancak önceden bu şirketin Cryptoeddu platformuyla işbirliği yapıp yapmadığının kontrol edilmesi gerekmektedir. Eğitim Paketinizi satın alın CryptoEddu sitesinde şu an indirimli fiyata Ripple Plus Paketi almak mümkündür. Bu sette, dijital para birimlerine yatırım, dijital paralarla ilgili mevzuat, yatırım güvenliği ve riski, Ripple dijital para birimine yatırım konularını ele alan çeşitli e-kitaplar ve webinarlar bulunmaktadır.

Ripple Plus Paketi oldukça kapsamlı bir bilgi kaynağıdır. Daha önce dijital paralara yatırım yapmamış olan ve hatta dijital para ile hiçbir ilgisi bulunmayan kişilerin bile temel bilgileri edinmelerini sağlayacaktır. Ayrıca her pakete hediye olarak belirli bir miktar Ripple para verilmektedir. Dijital paranın miktarı, müşterinin seçtiği pakete bağlıdır. İndirimsiz Ripple Başlangıç Paketi de başka bir alternatiftir.

(Ripple Plus Paketi ve Ripple Başlangıç Paketi Cryptoeddu sitesinden satın alınabilir)

Dijital paranızı teslim alın

Paket ile birlikte gelen dijital paralar her satın alma işlemine özel olarak oluşturulan kişisel bir cüzdanda muhafaza edilmektedir. Setle birlikte gelen kartın üzerindeki sekiz haneli kod ile bu paranın yönetilmesi mümkündür.

Dijital paranızı teslim almak için sayfanın en üst kısmında bulunan “Dijital para alma” bölümüne tıklayın. Açılacak ekrana kodunuzu ve sipariş sırasında vermiş olduğunuz e-mail adresini girin.

(Kodun girilmesi gereken alan)

Dijital para satışı yapan diğer sitelerin aksine CryptoEddu, eğitim paketleriyle birlikte ücretsiz dijital para hediye eden şirketlerle işbirliği yapmaktadır. Dolayısıyla, Cryptoeddu üzerinden, site dışından satın alınan set ile birlikte gelen ücretsiz dijital paraların teslim alınması da mümkündür. Bu durumda, direkt olarak Cryptoeddu sitesinden satın alınan dijital para hediyeli eğitim paketi ile aynı işlemleri gerçekleştirmek yeterlidir. 

Post Author: admin

5 Replies to “Cryptoeddu – Dijital Para Platformunuz”

  1. Wow, marvelous weblog format! How long have you
    ever been running a blog for? you make running a blog
    look easy. The full glance of your site is wonderful, let alone the content!

    You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *