Site Loader

Postoji li način sigurnog pohranjivanja kriptovaluta? Uostalom, konstantno čujete o hakerskim napadima na račune na kriptoburzi ili virtualne novčanike. Koja je najsigurnija opcija za kupnju, pohranu i preuzimanje kriptovalute? Ovo je pitanje koje si postavljaju kako početni, tako i stručni ulagači. Srećom, postoje sigurne opcije za početak, poput obrazovnih paketa s kriptovalutom.

Ulaganje u kriptovalute – profitabilan trend ili izmišljena priča

Iako kriptovalute postoje više od desetljeća, tek su prije nekoliko godina počele uživati popularnost. Zbog iznimnog rasta tečaja Bitcoina u 2015.-2017., ulaganja u kriptovalute postala su dovoljno moderna da dosegnu ljude koji prije nisu bili zainteresirani za ulaganje. Upravo u tim godinama mnogi su zaželjeli okušati svoju sreću i kupili kriptovalute. Međutim, nakon prosinca 2017. godine, cijena Bitcoina počela je dramatično padati i malo tko je mislio da će se ovoj valuti ikad vratiti nekadašnji sjaj. Ulagači su prešli na druge virtualne novčiće, poput Ripplea, TRON-a i Litecoin-a.

Međutim, pokazalo se da se Bitcoin vratio u formu puno brže nego što su svi očekivali i sada ponovno dobiva na vrijednosti. Za investitore ovo je znak da se kriptovalute mogu smatrati „cikličkim“ aktivom, koje s vremena na vrijeme drastično povećava svoju vrijednost, nakon čega je i vrlo brzo gubi. Gledajući iz perspektive stabilnosti tržišta, takve fluktuacije nisu osobito poželjne, ali istodobno znače da su kriptovalute postale velika imovina za nahođenje.

Ulaganje sredstava – počnite od…

Postoje mnoga pravila koja bi novi investitori trebali slijediti. Prije nego što započnete s ulaganjem, trebali biste razmotriti barem nekoliko dostupnih opcija. Sadržajna priprema jednako je važna kao i ulaganje sredstava – nikada ne biste trebali kupovati imovinu koju ne poznajete.

Definitivno je loša ideja uložiti svu prikupljenu štednju odjednom. Stručnjaci obično savjetuju da za investicije jednokratno namijenite do dvadeset posto svog novca i da nikada ne uzimate zajmove za ulaganje. Također je dobro razbiti portfelj ulaganja na nekoliko – od tri do pet – različitih vrsta imovine, na primjer: dvije kriptovalute, zlato, dva paketa dionica.

Savršen početak – Starter paket s kriptovalutom

Za početne ulagače zanimljiva alternativa samostalnom skupljanju iskustava su obrazovni paketi s kriptovalutom. Svrha obrazovnog paketa s kriptovalutom je edukacija u području ulaganja i upravljanja e-novčićem. Znanje se prenosi putem obrazovnih materijala: e-knjiga, webinara i online obuka. S njihovom pomoći, investicijski početnik naučit će osnove ulaganja, karakteristike ulaganja u kriptovalute i kako najbolje upravljati odabranom kriptovalutom.

U svakom obrazovnom paketu, osim materijala, klijent dobiva i određenu svotu kriptovalute gratis.  Postoji mnogo vrsta paketa koji se razlikuju ponuđenom besplatnom kriptovalutom i njezinom količinom. Svrha dodavanja takvog gratisa je potaknuti početne ulagače da praktično koriste znanje stečeno učenjem. Status i vrijednost prikupljenih jedinica mogu se provjeriti u bilo kojem trenutku pomoću tzv. koda na kartici koji sadrži login i lozinku za račun.

Portfeljem ulaganja upravlja posrednička platforma što bi trebalo zaštititi početnog ulagača od gubitka ili krađe sredstava s računa. Međutim, sredstva u obliku kriptovalute mogu se u bilo kojem trenutku isplatiti.

Moderna platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu je vrsta posredničke platforme, u sklopu koje svaki investitor može dobiti pristup odabranoj kriptovaluti na dva načina. Prvi način je kupiti obrazovni paket u sklopu obrazovnog paketa s kriptovalutom – tada kupujete samo edukativne materijale, a određenu svotu kriptovalute dobivate besplatno.

Možete i preuzeti kriptovalutu koja je bila kupljena prije u sklopu paketa. Paketi mogu se kupiti od partnera Cryptoeddu – marki koje prave obrazovne pakete, i u tom slučaju dovoljno je da unesete osmeroznamenkasti kôd koji ste dobili uz paket kako biste dobili pristup besplatnim tokenima kriptovalute. Prije toga, međutim, morate biti sigurni da određena marka surađuje s Cryptoeddu platformom. Kupite svoj Starter paket Na CryptoEddu stranici sada možete dobiti Ripple plus paket po akcijskoj cijeni. Ovaj set sadrži brojne e-knjige i webinare koji se bave pitanjima vezanim za ulaganja u kriptovalute, srodnim zakonom, sigurnosnim pitanjima i rizikom ulaganja, kao i specifičnostima ulaganja u kriptovalutu Ripple.

Paket Ripple Plus su onda materijali koji mogu dati solidno i sveobuhvatno znanje osobi koja nikada prije nije ulagala u kriptovalute ili čak nije imala kontakt s njima. Uz to, svakom paketu priloženi su bonusi u obliku besplatnih Ripple jedinica.  Broj jedinica ovisi o paketu koji kupac odabere – postoji i mogućnost kupnje Ripple starter paketa bez popusta.

(Ripple plus paket i Ripple starter paket mogu se kupiti na Cryptoeddu stranici)

Preuzmite svoju kriptovalutu

Jedinice kriptovalute kupljene u sklopu paketa pohranjuju se u individualnom novčaniku dodijeljenom svakoj kupnji. Osmeroznamenkasti kod na kartici priloženoj kompletu omogućava raspolaganje prikupljenim sredstvima.

Da biste preuzeli svoju kriptovalutu, kliknite na karticu „Preuzimanje kriptovalute“ na samom vrhu stranice. Pojavit će se prozor u kojem za narudžbu morate unijeti kôd koji ste dobili i adresu e-pošte koju ste naveli priliko narudžbe.

(Mjesto gdje treba unijeti kôd)

Vrijedno je napomenuti da se CryptoEddu, u usporedbi s drugim web- stranicama na kojima se mogu kupiti kriptovalute, ističe suradnjom s tvrtkama koje nude besplatne jedinice kriptovalute priložene obuci. Stoga na Cryptoeddu stranici također možete preuzeti kriptovalutu priloženu setu kupljenom izvan same platforme. Tada je postupak primanja kriptovalute identičan kao u slučaju obrazovnog paketa s kriptovalutom kupljenom izravno na Cryptoeddu stranici.

Post Author: admin

5 Replies to “Cryptoeddu – Vaša platforma s kriptovalutom”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *